@Densetsu no Samurai
"100 Canavar Kaido" demeleri konusunda benim hiç bir fikrim yok.Yani aklıma hiç birşey gelmiyor.O konuyu bende merak ediyorum.
Ejder zoanı uzun zamandır görmeyi beklediğim bir meyve benimde.Kaido'da cidden andırıyor ejderi.O ejder bıyığı gibi bıyıklar,ejderha pulu gibi dövme,ejderhaları sevmeyen Wano'nun yüksek ihtimalle Kaido'yu da sevmediklerini düşünmem vs. olsun ejder zoanı çıkıcak gibi düşündürüyor.En çok bilinen mitolojik yaratıklar arasında da ejderhadan güçlüsü yoktur heralde.Ama cidden ejderha yakışırdı Kaido'ya
Valla iki seçenek var aklımda. Ya 100 meyve ki buna çok ihtimal vermiyorum. Yüz meyve çok abartı çünkü. Üstelik gorosei Karasakal için tarihte iki meyve yiyen başka kimse yok demişti. İki meyvenin yenilmesi bile büyük bir olaysa 100 meyve yiyen Kaido'nun anılmaması saçma ve mantıksız olurdu. Bu yüzden diğer seçenek olan mistik-antik ejderha zoanı daha makul geliyor akla. İnanılmaz güçlü olduğu için 100 canavar gücünde olduğuna gönderme yapıldığı için böyle bir lakap kullanılmış olabilir. Dediğin gibi ''
Kaido'yu da sevmediklerini düşünmem vs. olsun ejder zoanı çıkıcak gibi düşündürüyor''. Kinemon da ejderhalardan nefret ediyordu.
Şu resmin üstüne söylenecek çok fazla şey yok aslında ama yine de birkaç ilginç husus var:
Fiziksel benzerlikleri zaten çok büyük bir ipucu. Bunun yanında hayvan gibi iri olması da yeteneğine uygun bence. Akainu kadar birinden meyve dönüşümü sonrası koskoca ejderha çıkmasını beklemezsin

Kaido bunun için biçilmiş kaftan.
Ayrıca Kaido'nun tasvir edilişi de yeteneğini ele veriyor bence.
2.18 den itibaren yapılan tanıtımla Hobbit filminde Smaug'un kendini tanıtmasını benzer buluyorum misal;
2:34 ten itibaren de buna bakabilirsiniz.
Dişlerim kılıç gibi, pençelerim mızrak gibi, kanatlarım kasırga gibi diyor.
Kaido tanıtılırken ise zincirler koptu, giyotin parçalandı, mızraklar un ufak oldu diyor. Göz ardı edilemeyecek bir benzerlik söz konusu. Kısacası Kaido dragon dragon no mi'yi yemiştir arkadaş. Yakışır mı ? Hem de o biçim