Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Zoro'nun sırf rakibi olacak diye aslında herkesin abartılması olayı saçma. Daha adamı görmeden seviyeler biçiliyor. :S Zoro'nun seviyesini savunmak için rakiplerini daha görmeden don biçmeye gerek yok. Zoro dediğin adamın o seviyeye geleceğini savunmak için bunlara da gerek yok. Bu adam KK'nın 2. adamı dostu ortağı gibi bir şey. Rayleigh'i aşacak işte.

Zoro'nun sırf rakibi olacak diye aslında herkesin abartılması olayı saçma. Daha adamı görmeden seviyeler biçiliyor. :S Zoro'nun seviyesini savunmak için rakiplerini daha görmeden don biçmeye gerek yok. Zoro dediğin adamın o seviyeye geleceğini savunmak için bunlara da gerek yok. Bu adam KK'nın 2. adamı dostu ortağı gibi bir şey. Rayleigh'i aşacak işte.
Aynen haklısın bu adamın potansiyeli belli.Şimdiden luffyi bile birçok alanda aştı.Hatta hepsi h.haki hariç. :D H.haki sahibi olmasa kaptan kabul etmeyecek luffyi.Yani her alanda geçmiş ama h.haki vites yükseltiyor onla baş edecek birşey de olmadığı için üstüne çıkamıyor.İleride zoro da h.haki açarsa kolay kolay durmaz tayfada ben daha güçlüyüm diye. :)
Meydan okur luffye kaptansan yenersin yenemezsen bana eyvallah der.Bence o ihanet teorileri de bu durum yüzünden yazıldı.

Ortada reyligh ornegi varken zoro icin en fazla amiral demek, ki kaldiki luffy rogeri zoro reylighi gecicek. Komiksiniz valla hi , he tamam Zoro en fazla Dof seviyesi olacak haklisniz. :D

Aynen haklısın bu adamın potansiyeli belli.Şimdiden luffyi bile birçok alanda aştı.Hatta hepsi h.haki hariç. :D H.haki sahibi olmasa kaptan kabul etmeyecek luffyi.Yani her alanda geçmiş ama h.haki vites yükseltiyor onla baş edecek birşey de olmadığı için üstüne çıkamıyor.İleride zoro da h.haki açarsa kolay kolay durmaz tayfada ben daha güçlüyüm diye. :)
Meydan okur luffye kaptansan yenersin yenemezsen bana eyvallah der.Bence o ihanet teorileri de bu durum yüzünden yazıldı.
Ben ne yazdım sen ne söylüyorsun? :D Hiçbir tayfa üyesi Kaptan dediği adama denk ya da eşit seviyede değil.

Ben ne yazdım sen ne söylüyorsun? :D Hiçbir tayfa üyesi Kaptan dediği adama denk ya da eşit seviyede değil.
Zoro istisnai bir durum işte.Başkaları denk olamaz ama zoro oluyor.Mangaka önceden de kaptanına denk kılıç ustası demiş.Adam h.haki açmasa başka kaptan arardım diyor teach tayfası gibi.Yani 2.deprem meyvesi gibi özel haki olmasını istiyor.Yoksa arada fark kalmıyor.Zoroda H.haki olmadığı için geride kalıyor o yüzden luffy kaptanı olmaya layık şu an.Ama zoro h.haki açınca sen de kim oluyorsun gel kapışalım çekecek luffye.

Millet boşuna demiyor dayanıklılık vs Zoro birçok alanda luffynin önünde diye. :D

O senin amiral seviyesini tırt görmenden kaynaklanıyor. Her önüne geleni amiral ilan ederse millet tepki görmeleri normal olur. Adamlar serinin zirvelerinden ama ne hassa her karakter amiral çıkıyor. İyiymiş valla.

Fuji, Zoro'nun rakibi değil. Fuji kılıç ustası değil bir kere. Meyve bazlı dövüşerek o klasmandan çıktı artık. Ayrıca düşman değil bu adam. Seri sonunda düşman olarak gördüğü hükümeti savunacak değil.

Mihawk da Zoro'nun rakibi değil artık. Önünde eğildiği gün bitti o iş.

Shoguna gelirsek... Amiral değil deyince niye haterlık oluyor? Bizim bilmediğimiz bir şeyleri mi gördün mangada?

Gördün mü bak? Yazdığın şeylerin yarısından çoğu alakasız çıktı. 2-3 kişi hariç herkes Zoro için amiral üstü olacak derken sürekli gelip şuraya ergen gibi trip atman dikkatimi çekmedi değil hani. :/
Sizin dikkatinizi ancak Zoro lehine atılan mesajlar çeker zaten. Neyse çok uzatmayayım. Bakalım dediklerim ne kadar alakalıymış;
Şu forumda ''muhtemel'' kelimesinin anlamını bilmeyen çok üye var sanırım. Bunun için ayrıca bir konu açmak lazım. Zoro'nun bahsettiğim kişilerle savaşması şart değil ancak öyle bir ihtimal var mı? Var. Sence olmaz, bence olur o ayrı mevzu.
Fujitora'dan başlayalım: Fuji'nin Zoro'nun rakibi olup olmadığı %100 belli değil ancak ben rakibi olduğunu düşünüyorum. Tıpkı sakazuki'nin Luffy'nin rakibi olduğunu düşündüğüm gibi. Ayrıca ''muhtemelen'' Fuji kılıcına meyve yedirmiş, ki kendi yese dahi kılıçsız dövüşmeyen bir adamın Zoro'nun rakibi olduğunu düşünmek, olmadığını düşünmekten daha mantıklı. Ayrıca Fuji'nin hükümeti düşman görmekten ziyade, adalet anlayışının farklı olduğu ve bazı şeyleri değiştirmek istediğini düşünüyorum. Aokiji'yi bile şimdilik hükümet düşmanı görmek yanlış olur. Fuji hükümet düşmanı olsaydı korsan olurdu. Ayrıca Luffy'e saygı duyması bizimkilerle savaşmayacağı anlamına gelmez. Düşmanına saygı duyabilirsin.
Mihawk konusu da senin düşüncen olmakla birlikte dövüşmemeleri yine bir şey değiştirmez. Dövüşme ihtimalleri olması bile burada gömülmesine yetiyor. Dövüşmeyeceğini düşünenler de sırf Zoro'yu eğittiği için gömüyor.
Shogun'a ben de geleyim. Shogun hakkında bir şey görmedik evet. Sadece dünyanın en çok korkulan, hükümetin yanaşamadığı samuraylar adasının en güçlüsü ünvanına sahip. Bunun dışında bir şey görmedik ama şimdiden ''amiral altı'' olarak damgalandı bile. Artık ne yapsa kar etmez.
Her eleştiri yaptığımda birinin çıkıp saygısızca cevap vermesi de klasik oldu artık. ''ergen gibi trip atmak'' ne demek? Eleştiri yapmanın bu forumdaki karşılığı bu mu? Neyse kişisel bir tartışmaya dönmesini istemiyorum o yüzden ekstra bir şey yazmayacağım.

Zoro istisnai bir durum işte.Başkaları denk olamaz ama zoro oluyor.Mangaka önceden de kaptanına denk kılıç ustası demiş.Adam h.haki açmasa başka kaptan arardım diyor teach tayfası gibi.Yani 2.deprem meyvesi gibi özel haki olmasını istiyor.Yoksa arada fark kalmıyor.Zoroda H.haki olmadığı için geride kalıyor o yüzden luffy kaptanı olmaya layık şu an.Ama zoro h.haki açınca sen de kim oluyorsun gel kapışalım çekecek luffye.

Millet boşuna demiyor dayanıklılık vs Zoro birçok alanda luffynin önünde diye. :D
Milletin ne dediği umrumda değil. Herkes kendi yorumu var. Luffy serinin en başında demiş ben ondan güçlüyüm diye. Zoro'nun dediği ise normal Luffy Kral olmak istiyor. Chinjao ne diyor h.hakisi olduğunu görünce nasıl bir kral olmak istiyorsun? Az çok anlatılmak istenen aynı şey. Luffy'de Zoro'ya en iyi kılıç ustası olamazsan zaten bu senin için ayıp olurdu diyor? Eee burdan ne çıkarıyorsun?

Neyse bırakalım şu konuyu.:S

Milletin ne dediği umrumda değil. Herkes kendi yorumu var. Luffy serinin en başında demiş ben ondan güçlüyüm diye. Zoro'nun dediği ise normal Luffy Kral olmak istiyor. Chinjao ne diyor h.hakisi olduğunu görünce nasıl bir kral olmak istiyorsun? Az çok anlatılmak istenen aynı şey. Luffy'de Zoro'ya en iyi kılıç ustası olamazsan zaten bu senin için ayıp olurdu diyor? Eee burdan ne çıkarıyorsun?

Neyse bırakalım şu konuyu.:S
Seri başında Luffy'nın söylediğini kabul edip, sonrasında viski tepesinde kapışmadan önce ikisinin de hangimiz daha güçlü görmek için iyi bir fırsat minvalindeki konuşmalarını görmezden gelmek neden? databook'da bizzat oda'nın eşit savaş ruhuna sahipler demesini kabul etmemek neden? Bence herkes birazını görüp, birazını yok saydığı için sorun oluyor.

Seri başında Luffy'nın söylediğini kabul edip, sonrasında viski tepesinde kapışmadan önce ikisinin de hangimiz daha güçlü görmek için iyi bir fırsat minvalindeki konuşmalarını görmezden gelmek neden? databook'da bizzat oda'nın eşit savaş ruhuna sahipler demesini kabul etmemek neden? Bence herkes birazını görüp, birazını yok saydığı için sorun oluyor.
Katiliyorum. :a:

@Densetsu no Samurai

"100 Canavar Kaido" demeleri konusunda benim hiç bir fikrim yok.Yani aklıma hiç birşey gelmiyor.O konuyu bende merak ediyorum.

Ejder zoanı uzun zamandır görmeyi beklediğim bir meyve benimde.Kaido'da cidden andırıyor ejderi.O ejder bıyığı gibi bıyıklar,ejderha pulu gibi dövme,ejderhaları sevmeyen Wano'nun yüksek ihtimalle Kaido'yu da sevmediklerini düşünmem vs. olsun ejder zoanı çıkıcak gibi düşündürüyor.En çok bilinen mitolojik yaratıklar arasında da ejderhadan güçlüsü yoktur heralde.Ama cidden ejderha yakışırdı Kaido'ya
Valla iki seçenek var aklımda. Ya 100 meyve ki buna çok ihtimal vermiyorum. Yüz meyve çok abartı çünkü. Üstelik gorosei Karasakal için tarihte iki meyve yiyen başka kimse yok demişti. İki meyvenin yenilmesi bile büyük bir olaysa 100 meyve yiyen Kaido'nun anılmaması saçma ve mantıksız olurdu. Bu yüzden diğer seçenek olan mistik-antik ejderha zoanı daha makul geliyor akla. İnanılmaz güçlü olduğu için 100 canavar gücünde olduğuna gönderme yapıldığı için böyle bir lakap kullanılmış olabilir. Dediğin gibi ''Kaido'yu da sevmediklerini düşünmem vs. olsun ejder zoanı çıkıcak gibi düşündürüyor''. Kinemon da ejderhalardan nefret ediyordu.

Şu resmin üstüne söylenecek çok fazla şey yok aslında ama yine de birkaç ilginç husus var:

Fiziksel benzerlikleri zaten çok büyük bir ipucu. Bunun yanında hayvan gibi iri olması da yeteneğine uygun bence. Akainu kadar birinden meyve dönüşümü sonrası koskoca ejderha çıkmasını beklemezsin :) Kaido bunun için biçilmiş kaftan.

Ayrıca Kaido'nun tasvir edilişi de yeteneğini ele veriyor bence.

2.18 den itibaren yapılan tanıtımla Hobbit filminde Smaug'un kendini tanıtmasını benzer buluyorum misal;

2:34 ten itibaren de buna bakabilirsiniz.

Dişlerim kılıç gibi, pençelerim mızrak gibi, kanatlarım kasırga gibi diyor.

Kaido tanıtılırken ise zincirler koptu, giyotin parçalandı, mızraklar un ufak oldu diyor. Göz ardı edilemeyecek bir benzerlik söz konusu. Kısacası Kaido dragon dragon no mi'yi yemiştir arkadaş. Yakışır mı ? Hem de o biçim :a:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık