Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bence Vanoda ilk başta 1 yıkımcı ve shogun ile karşılaşacaklar Luffy yikimciyi Zoro shogunu indirecek. Bu arada shogunu öyle amiral seviyesi beklemiyorum biraz altıdır.Odeni Kaido olmasa indiremezdi muhtemelen. Neyse Daha sonra Luffy, Law, Kid Kaidoyu ; Marco ise diğer yıkımcıyi indirecek.
Wano'da mutlaka ejderha zoanı bekliyorum. Zoro'nun ejderhalarla olan bağlantısı göz önüne bulundurulduğunda shogun ejderha zoanı çıkabilir. Ya mitolojik ya da antik. Bu sebeple Shogun amiral seviyesi vardır. Çok baba bir meyve çünkü :respect:

Ben ejderha zoanını Kaido'da bekliyorum.Umarım öyle de çıkar.Yakışırdı.
Ben de öyle bekliyorum aslında. Her yönüyle ejderhayı andırıyor. Bir de zoan ordusuna sahip biri olarak en kral zoanın da kendisine ait olması yakışık alırdı. Sadece bu konuda kafamı karıştıran şey kendisine ''100 Canavar Kaido'' demeleri. Acaba ölmek için 100 şeytan meyvesi yedi de bu lakabı mı aldı diye düşünüyorum ama Kaido'da çıkmasını daha çok isterdim ejderha zoanının. Kimde çıkar bilmiyorum ama kesin bir tane ejderha zoanı göreceğiz :good:

MDL_Roronoa

Futbol dünyasında da şeytan meyveleri olsa ne sarardı la :D kalede bari bari no mi, 10 numarada ope ope no mi falan :D

@Densetsu no Samurai

"100 Canavar Kaido" demeleri konusunda benim hiç bir fikrim yok.Yani aklıma hiç birşey gelmiyor.O konuyu bende merak ediyorum.

Ejder zoanı uzun zamandır görmeyi beklediğim bir meyve benimde.Kaido'da cidden andırıyor ejderi.O ejder bıyığı gibi bıyıklar,ejderha pulu gibi dövme,ejderhaları sevmeyen Wano'nun yüksek ihtimalle Kaido'yu da sevmediklerini düşünmem vs. olsun ejder zoanı çıkıcak gibi düşündürüyor.En çok bilinen mitolojik yaratıklar arasında da ejderhadan güçlüsü yoktur heralde.Ama cidden ejderha yakışırdı Kaido'ya

Günler önce forum hakkında yazdığım eleştirinin sebebinin az yukarılarda yazan mesajlarda görebilirsiniz. Mihawk amiral seviyesi değil, Shogun amiral seviyesi değil, hatta amiral olan Fujitora bile amiral seviyesi değil. :) Neden? Çünkü Zoro'nun muhtemel rakipleri. Zoro onları geçerse çok güçlü olmasın. One Piece forumunda, bir One Piece karakterine bu kadar muhalif olması çok enteresan. Tamam sakin olun seri sonunda sadece Luffy geçecek amiral seviyesini. İnsanı seriden soğutuyorlar ya...

Günler önce forum hakkında yazdığım eleştirinin sebebinin az yukarılarda yazan mesajlarda görebilirsiniz. Mihawk amiral seviyesi değil, Shogun amiral seviyesi değil, hatta amiral olan Fujitora bile amiral seviyesi değil. :) Neden? Çünkü Zoro'nun muhtemel rakipleri. Zoro onları geçerse çok güçlü olmasın. One Piece forumunda, bir One Piece karakterine bu kadar muhalif olması çok enteresan. Tamam sakin olun seri sonunda sadece Luffy geçecek amiral seviyesini. İnsanı seriden soğutuyorlar ya...
Sadece kendim adına söylüyorum alakası dahi yok. :)

O senin amiral seviyesini tırt görmenden kaynaklanıyor. Her önüne geleni amiral ilan ederse millet tepki görmeleri normal olur. Adamlar serinin zirvelerinden ama ne hassa her karakter amiral çıkıyor. İyiymiş valla.

Fuji, Zoro'nun rakibi değil. Fuji kılıç ustası değil bir kere. Meyve bazlı dövüşerek o klasmandan çıktı artık. Ayrıca düşman değil bu adam. Seri sonunda düşman olarak gördüğü hükümeti savunacak değil.

Mihawk da Zoro'nun rakibi değil artık. Önünde eğildiği gün bitti o iş.

Shoguna gelirsek... Amiral değil deyince niye haterlık oluyor? Bizim bilmediğimiz bir şeyleri mi gördün mangada?

Gördün mü bak? Yazdığın şeylerin yarısından çoğu alakasız çıktı. 2-3 kişi hariç herkes Zoro için amiral üstü olacak derken sürekli gelip şuraya ergen gibi trip atman dikkatimi çekmedi değil hani. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık