Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Teke tek yenicek zannetmiyorum bak
kid hawkings apoo kaidoyla savasti kid yenildi apoo
kaidonun emrine girdi hawkings kacti yada emrine girdi
zoro bi düşmanin emrine girmez arkadaşina ihanet edip kacmaz
böylen bi adam hawking'se kaybetmez bu üçü kaidoya daldiysa
kaido da cizik bile yok ha dalmadan ihanet ettilerse zoro yu yenemezler
zaten Eger zoro yada luffy teke tek de bu adama cizik bile atamicaklarsa
yaninda kac kişiyle bu adama daldignin bi önemi kalmaz kaybederler
luffy'nin ittifaklari arasinda luffy den güclü kimse yok.
Hawkins zaten yenemez Zoro'yu onda bir sıkıntı yok. Ancak bir amiralle yonkou arasında dünya kadar fark var. Sen @Alpamis gibi Luffy fanatiklerine bakarsan Luffy şu an Karasakal'ı da Shanks'ı da yener :D Luffy'nin teke tekte yeneceği tek yonkou Karasakal'dır başkası değil. Çünkü ana karakter de olsa güç dengesi denen bir şey var. Zoro belli bir seviyeye geldi. Ancak bana göre amiral seviyesine gelememiş herkes Kaido için çöptür. Buna Luffy de dahil :)

Hawkins zaten yenemez Zoro'yu onda bir sıkıntı yok. Ancak bir amiralle yonkou arasında dünya kadar fark var. Sen @Alpamis gibi Luffy fanatiklerine bakarsan Luffy şu an Karasakal'ı da Shanks'ı da yener :D Luffy'nin teke tekte yeneceği tek yonkou Karasakal'dır başkası değil. Çünkü ana karakter de olsa güç dengesi denen bir şey var. Zoro belli bir seviyeye geldi. Ancak bana göre amiral seviyesine gelememiş herkes Kaido için çöptür. Buna Luffy de dahil :)
Belki ilk Yonkou'da başkaları olaya müdahele eder. Ama aynı anda bir kaç kişi Yonkou'ya saldıracaklarını düşünmüyorum.

Kaido ile olan dövüş bana kalırsa Oz ile olan dövüşe benzer olur. 3-5 kişiyi geçtim Oz'a yaptıkları gibi hep birlikte bile dalabilirler. Gerçi 3-5 kaptanın dalması daha olası. Ama sonuçta oradan birebir vs çıkmaz.

Hatta Moria çıkıp Luffy'e gölge bile verebilir:oleyo: Zaten anca o şekil iner o canavar. Ama tabi Luffy son vuruşu yapar ve zafer üstüne kalır. Sonra hep birlikte kahramanımız Luffy şarkıları söyleyerek parti yaparlar arc biter son.

Kaido ile olan dövüş bana kalırsa Oz ile olan dövüşe benzer olur. 3-5 kişiyi geçtim Oz'a yaptıkları gibi hep birlikte bile dalabilirler. Gerçi 3-5 kaptanın dalması daha olası. Ama sonuçta oradan birebir vs çıkmaz.

Hatta Moria çıkıp Luffy'e gölge bile verebilir:oleyo: Zaten anca o şekil iner o canavar. Ama tabi Luffy son vuruşu yapar ve zafer üstüne kalır. Sonra hep birlikte kahramanımız Luffy şarkıları söyleyerek parti yaparlar arc biter son.
Çünkü Luffy son vuruşu yapabilecek tek adam. Oz'u örnek vermişsin orada Luffy gelene kadar ne haldeydiler anlatmaya lüzum yok. Gölge demişssin Luffy kadarını alabilecek adam yok. Velhasılı Luffy son vuruşu bekleyip yapmıyor zaten en çok hasarı veren o oluyor ve bitirecek tek adam da o oluyor. Zaten muhtemelen Dofu kastediyorsun zira başka bi yerde Luffy çoklu dövüş yapmadı. Dofta ise 3vs2 vardı. Dof, Trebol, Bellamy vs Luffy, Law. Dofu da Luffyden başkası dövmedi. :artiz:

Çünkü Luffy son vuruşu yapabilecek tek adam. Oz'u örnek vermişsin orada Luffy gelene kadar ne haldeydiler anlatmaya lüzum yok. Gölge demişssin Luffy kadarını alabilecek adam yok. Velhasılı Luffy son vuruşu bekleyip yapmıyor zaten en çok hasarı veren o oluyor ve bitirecek tek adam da o oluyor. Zaten muhtemelen Dofu kastediyorsun zira başka bi yerde Luffy çoklu dövüş yapmadı. Dofta ise 3vs2 vardı. Dof, Trebol, Bellamy vs Luffy, Law. Dofu da Luffyden başkası dövmedi. :artiz:
Yapma bunu, yapma bunuuu...
Yeniden malum tartışmayı tetikliyosun. :D

Ben de bu durumun bir benzerini bekliyorum @Alpamis. Olayın sence'si bence'si, belkisi melkisi yok zaten ilk yonkouda. Yardım alacağı %1500 belli Luffy'nin.

Dof olayını aştım ben:D Dof geçti gitti önümüze bakalım ve önümüzde Dof'tan fersah fersah önde olan bir Kaido var. Ben Oz dövüşü gibi bir şey bekliyorum tahmin olarak. Son vuruşu da Luffy yapar çünkü esas çocuk. Yoksa fırsatçı sinsi şahıs demedim:p Baş karakter vuracak elbet. Başkasına vurdurmazlar tabiki de. Benim üzüntüm tüm zafer Luffy'e kalacak her zamanki gibi. Azıcık ötekilerde nemalansın zaferden çok mu :oops:

Ya tamam dedigne katiliyorum ben teke tekte yener demiyorum zaten ama zarar verir yoksa kac kisi dalsalar kaido'yu yenemezler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık