Garp filtresi gelsin. Gözlerim kanıyor.Çabanı takdir ediyorum, ama duvara konuşuyorsun.![]()

Ne alaka Kara Kral?? :/Kara kral'in garp'in altinda oldugu manganin neresinde gecti gosterir misin?Ben unutmusum galiba
Garp filtresi gelsin. Gözlerim kanıyor.Çabanı takdir ediyorum, ama duvara konuşuyorsun.![]()
Ne alaka Kara Kral?? :/Kara kral'in garp'in altinda oldugu manganin neresinde gecti gosterir misin?Ben unutmusum galiba
Sen iflah olmazsın kardeşim, senden umudumu keseli çok oldu. Bu yüzden hayal kırıklığı bile olmuyor söylediklerin, sadece tasdikliyorsun beni her seferinde.Asıl hayal kırıklığına uğratan sensin.Herkes yavaş yavaş gerçekleri görüyor.![]()
Akıl mantık kan ağlıyor.Garp filtresi gelsin. Gözlerim kanıyor.![]()
Salaklığı yüzünden öldü. Seride aradan çekilmesi gereken karakterlerden biriydi Luffy için.Ace hakkında ne düşünüyosun?
Bunu görmemiştim. Beni hayal kırıklığına uğrattın.![]()
Harbi adam değil ama gücüne kimse bi laf edemez. Nw girdikten beri her yerde adamın ismi yankılanıyo. Amiral bi rütbeyi defalarca retdetmiş, Roger ile bire bir savaşmış ve bunları saf hakiyle yapmış serinin en güçlü 3 karakterinden birisi. Tabi genç hali için konuşuyorum.Bunu görmemiştim. Beni hayal kırıklığına uğrattın.![]()
@NamiHarbi adam değil ama gücüne kimse bi laf edemez. Nw girdikten beri her yerde adamın ismi yankılanıyo. Amiral bi rütbeyi defalarca retdetmiş, Roger ile bire bir savaşmış ve bunları saf hakiyle yapmış serinin en güçlü 3 karakterinden birisi. Tabi genç hali için konuşuyorum.
Ben göstereyim.Salaklığı yüzünden öldü. Seride aradan çekilmesi gereken karakterlerden biriydi Luffy için.
Garp'ı sevmek için bir sebep göster bana dono.
İyi yürekli, masumların yanında, hoşgörülü, komik, vefalı, sadık...Salaklığı yüzünden öldü. Seride aradan çekilmesi gereken karakterlerden biriydi Luffy için.
Garp'ı sevmek için bir sebep göster bana dono.
Gücünü inkar edenleri zaten hiç dikkate almıyorum gördüğün üzere, boşa laf salatası olur onlarla tartışmak. Sevmemek için sebepler olabilir, sevilmeyebilir. Bu tartışılır işte.Harbi adam değil ama gücüne kimse bi laf edemez. Nw girdikten beri her yerde adamın ismi yankılanıyo. Amiral bi rütbeyi defalarca retdetmiş, Roger ile bire bir savaşmış ve bunları saf hakiyle yapmış serinin en güçlü 3 karakterinden birisi. Tabi genç hali için konuşuyorum.
Gücünü inkar eden yok.Gençliğinde 3. sırada geliyordu.Şimdi ise gençliğindeki kadar güçlü değildir.Rayleigh ve Chinjao gibi.Daha ne diyelim illa en tepeye mi yerleştirmemiz lazım bu adamı sizin tatmin olmanız için.İyi yürekli, masumların yanında, hoşgörülü, komik, vefalı, sadık...
Gücünü inkar edenleri zaten hiç dikkate almıyorum gördüğün üzere, boşa laf salatası olur onlarla tartışmak. Sevmemek için sebepler olabilir, sevilmeyebilir. Bu tartışılır işte.![]()
Zamanında amiral bile etmez diyen adamdın, astları onla dalga geçiyor falan diyordun yanlış çevirilere kanıp.Gücünü inkar eden yok.Gençliğinde 3. sırada geliyordu.Şimdi ise gençliğindeki kadar güçlü değildir.Rayleigh ve Chinjao gibi.Daha ne diyelim illa en tepeye mi yerleştirmemiz lazım bu adamı sizin tatmin olmanız için.
Roger=Garp demek lazımGücünü inkar eden yok.Gençliğinde 3. sırada geliyordu.Şimdi ise gençliğindeki kadar güçlü değildir.Rayleigh ve Chinjao gibi.Daha ne diyelim illa en tepeye mi yerleştirmemiz lazım bu adamı sizin tatmin olmanız için.