Evet ben dedim Dinazor türlerinin savasini bekliyorum diyeGeçen sen demiştin herhalde Drake (Dinazor) vs. Dinazor diye. Bence böyle bir şey olabilir Drake için. Aynı şekilde Zoro vs. Shogun.
Sanji babayı mı alır neyi alır bilmiyorum amaÇok sağlam bir rakibi indirecek bence. Ödülü +300'le 477 falan olsa müthiş olurdu. Tam hak ettiği miktar aslında.
Bu arada Mom da iner.
Hatta Drake'e laf felan atarsa senin türün zayif gibisinden güzel seyler görebiliriz.
Sanji Babasini yenerse +150,200 felan alip Kaidoya giderlerse cok iyi olur.
Bence Bm inmeyecek inen Bege ve Vinsmoke olacak. Güzel oyun bozabilir bizim tayfa bu arc.
Meyve uyandirmasida var. İD de görmüştük.Etçil Zoanların kan arzusu ve başka ne özelliği vardı ? Öyle bir şey hatırlıyorum.
Güç ile alakalı bir durumu vardı gibi

Germa 66 çok büyük bir etken olacak bence ödül artışında. Çok büyük bir güç olduğu için hem Hasır Şapkaların Mom'u indirmesi hem Sanji'nin çok güçlü çıkacak olması (beklentimiz bu yönde) ödülü uçurtabilir. Ben de ilk olarak 200 bekliyordum senin gibi ancak daha sonra az geleceğini düşündüm ki gerçekten de az. Zaten dediğim gibi adam 300 civarı eder şu an bile.