Bilmiyorum. Şu an çok belirsiz bence dövüşüp dövüşmeyeceği. Ama sen tam olarak bunu mu sordun?Big Mom konusunda ne düşünüyorsun? Luffy ile ne olur ne biter, fikrini almak isterim. @Alpamis
Bilmiyorum. Şu an çok belirsiz bence dövüşüp dövüşmeyeceği. Ama sen tam olarak bunu mu sordun?Big Mom konusunda ne düşünüyorsun? Luffy ile ne olur ne biter, fikrini almak isterim. @Alpamis
Dövüşürse ne olur, nasıl dövüşür, kimle dövüşür gibi sorular. Genel olarak. ^^Bilmiyorum. Şu an çok belirsiz bence dövüşüp dövüşmeyeceği. Ama sen tam olarak bunu mu sordun?
Meyvesinin ucunu görmedik. İlla ki etki edecek güçlü bir şeyler çıkacak o meyveden. Ki görünen itibari ile bile baya tehlikeli bir meyve. Fiziksel olarak bile baya güçlüdür bu Big Mom. Öncesinde ben Luffy'nin Big Mom'ın adamları ya da çocukları ile dövüşebileceğini düşünüyorum. Hatta şimdiden başladı. Big Mom'a da belki Jinbei bir şeyler yapmaya çalışır. Başka görünen kimse yok şu an için.Dövüşürse ne olur, nasıl dövüşür, kimle dövüşür gibi sorular. Genel olarak. ^^
Kara kralın kendisi büyük ihtimalle Big mom'ı alamaz. İki sene onu eğitse ne olacak? Biraz gerçekçi olalım lütfenLuffy zaten şu Mom'u dövemiyorsa köyüne geri dönsün. Teke tekte her türlü şansı var. 2 sene eğitimi boşuna mı aldı? Kara kral boşuna mı buna yol verdi?
Umarım bilerek yazmışsındır. Yoksa klişenin dibine vurdunLuffy zaten şu Mom'u dövemiyorsa köyüne geri dönsün. Teke tekte her türlü şansı var. 2 sene eğitimi boşuna mı aldı? Kara kral boşuna mı buna yol verdi?
Mom benim için amiral gücünde eski üçlüden biri diyelim. Luffy ise g4'ü 1 gün boyunca açık bıraksa yeter, kadın hantal gibi duruyor. Law yok ama bu sefer yanında gama knife atacak, Luffy'de müttefik tükenmez bulur birilerini en son vuruşu yapsın yeter.Kara kralın kendisi büyük ihtimalle Big mom'ı alamaz. İkisine onu egittiyse ne olacak.
Sence? Sen ne düşündün, yoksa Lufy'yi teke tekte Mom'a aldırıp oradan da Dofy > Mom mı diyecektim? Hani bir an aklımdan geçmedi de değil.Umarım bilerek yazmışsındır. Yoksa klişenin dibine vurdun