Savaşın ortasından sonuna kadar yanmış organla yaşadı mı, yaşadı.Savaşın ortalarında ölmesini beklemiyorsun değil mi?
Savaşın ortasından sonuna kadar yanmış organla yaşadı mı, yaşadı.Savaşın ortalarında ölmesini beklemiyorsun değil mi?
Adam 20 yıl uğraşmış buralara gelebilmek için tabiki ölmemek için tayfasından yardım isteyecek.Salak gibi Beyazsakal'ın Bisento'ya kafa mı atsın ?Yalnız dalmasının sebebi kendini tayfasına ispatlamaktı. Komik olan ise Acınası bir halde onlardan yardım istemesiydi.
Artıkçının teki. Biraz zeki bir Artıkçı.
Çoğu zamanda kurnaz.
Trajik olanı da odanın bize bunu başarı diye yutturmasıydı.
O şekilde zafer kazanan birine kim neden saygı duyar ki?
Hiç bir zaman anlayamıcam.
Bu kafasının yarısı yokken yaşayacağı anlamına gelmiyor ama.Savaşın ortasından sonuna kadar yanmış organla yaşadı mı, yaşadı.
Kafasının yarısı yokken yaşayamaz demek yerine bak organları yanmış ölmemiş, bak bitik halde göğsü delinmişken ölmeyen var diyoruz. Yani yaşama ihtimalinin mantıksız olduğu iddiaasına muadilleriyle cevap veriyoruz :/ Bu örneklerden yola çıkarak yaşayabilirdi demek kabahat miBu kafasının yarısı yokken yaşayacağı anlamına gelmiyor ama.
Diğerleri de mantıksız :/. Savaşta ölmesi planlanan bir karkater eğer işlevini bitirseydi kalbi delindiğinde de ölürdü başka bir şey olsaydı da. Sana göre mantıklı bir şey mi? Kafasının yarısı yok yaşıyor ne komik olurdu la aslında .Kafasının yarısı yokken yaşayamaz demek yerine bak organları yanmış ölmemiş, bak bitik halde göğsü delinmişken ölmeyen var diyoruz. Yani yaşama ihtimalinin mantıksız olduğu iddiaasına muadilleriyle cevap veriyoruz :/ Bu örneklerden yola çıkarak yaşayabilirdi demek kabahat mi
Bana göre kafasına deprem yiyen adamın yaşaması da, 10000 metreden düşen adamın sadece başının ağrıması da mantıklıDiğerleri de mantıksız :/. Savaşta ölmesi planlanan bir karkater eğer işlevini bitirseydi kalbi delindiğinde de ölürdü başka bir şey olsaydı da. Sana göre mantıklı bir şey mi? Kafasının yarısı yok yaşıyor ne komik olurdu la aslında .
sende haklısınBana göre kafasına deprem yiyen adamın yaşaması da, 10000 metreden düşen adamın sadece başının ağrıması da mantıklı