Tek beklediğine göre kesin tuzak. Daha müthiş biri dediğine göre Luffy'e kafayı takmış... Yakalatıp evlendirtecek kendiyle zorla.Sahilde bekleyen Puding
G4le hangi amiralle kapışacak? İlk yardım görmüş dofu bile 40 dakkada düşüremiyor 10 dakka dinlenip geri geliyor 2 kere g4 kullanarak ancak 1 dof düşüyorg1 = Çöpleri temizler.
g2+g3 = Koramiral alır.
g4 = Amiralle kapışır.
g5 = Yonkou ile kapışır.
g5'i standart kullanım haline getirebilirse KK'mız HAYIRLI OLSUN.
Bu kafa yapısını da çözemedim. Adamlarda deprem tarzı meyveler olsun. Luffy lastik ile teknik bulup güçleniyor diye havadan gelen güç olsun. Yok harbi yok böyle bir kafa.Bu g'ler can sıkıcı bir mesele. Sonu olmayacak galiba. Şimdi ben havadan gelen güç desen haksız olacağım ama öyle değilde nedir Öteki karakterlerde olsa neyse ama sadece buna özel.
Resmen başı sıkışınca bir vites artırırım olay çözülür kafasıyla yaratılmış bir teknik. Şimdi olay şu
1-Luffy'i sokabildiğin kadar zora sok.
2-Dövüşü uzatabildiğin kadar uzat.
3-Bir vites artır ve dövüşü Luffy kazansın.
4-Sonra da ben bunu adada çalıştıydım desin
Not al arkadaşım "Bir arc'ı 30 bölüm nasıl uzattım"
Bırak lastik dandik imasını artık O dandik lastik meyvesi şu seride gördüğümüz en zengin meyve. Birde ito ito var ama o daha çok nitelik sağlıyor güç değil.Bu kafa yapısını da çözemedim. Adamlarda deprem tarzı meyveler olsun. Luffy lastik ile teknik bulup güçleniyor diye havadan gelen güç olsun. Yok harbi yok böyle bir kafa.
Tamam öyle olsun. Bunu Mangaka'nın kendisi belirtmişken sen aksini savun.Bırak lastik dandik imasını artık O dandik lastik meyvesi şu seride gördüğümüz en zengin meyve. Birde ito ito var ama o daha çok nitelik sağlıyor güç değil.
O kadar güçlü ve uç bir meyve ki tek bir vitesle seviye atlıyorsun. Zaten savunma açısında neredeyse bir logia kadar güçlü. Atak olarakta vitesler aracılığı ile aştı. Hız desen sağlıyor. Haki ile kombine edebiliyorsun. Meyvenin yapamadığı tek şey gözlerden ateş çıkarmak
Lastik meyvesini ver Coby'ye KK olsun
G4le hangi amiralle kapışacak? İlk yardım görmüş dofu bile 40 dakkada düşüremiyor 10 dakka dinlenip geri geliyor 2 kere g4 kullanarak ancak 1 dof düşüyor