Bu sefer kazanmış olabilirsin ama gelecek sefer zafer benim olacakBak şimdi oldu işte. İyi güldürdün beni.
Bu sefer kazanmış olabilirsin ama gelecek sefer zafer benim olacakBak şimdi oldu işte. İyi güldürdün beni.
Yahu Fuji'yi gerçekten amiral olarak gören var mı? Sen mesela ne diyorsun?
Bence aslında baya güçlü bir karakter. O meyvenin hakkını göstermedi daha bence.Yahu Fuji'yi gerçekten amiral olarak gören var mı? Sen mesela ne diyorsun?
Dofy ben onu gömerim dedi, peki bunu kabul ediyor musun? Biraz önce Luffy'ye dediğini örnek gösteriyordun.Bence aslında baya güçlü bir karakter. O meyvenin hakkını göstermedi daha bence.
Fuji'de Shichileri gömeceğim dedi? İddiasını da kazandı adam. Kumarcı adam la bu. Bir bildiği vardır.DDofy ben onu gömerim dedi, peki bunu kabul ediyor musun? Biraz önce Luffy'ye dediğini örnek gösteriyordun.
Bi halt bilse kendi gözlerini kör etmezdi.Fuji'de Shichileri gömeceğim dedi? İddiasını da kazandı adam. Kumarcı adam la bu. Bir bildiği vardır.D
Shichileri kaldıracağım dedi, onu Akainu kandırmış la, sen yaparsın diye. Nereye kimi kaldırıyor? Şöyle bir Dof'u tartı, gözü kesmeyince sendenim deyip sattı adamı.Fuji'de Shichileri gömeceğim dedi? İddiasını da kazandı adam. Kumarcı adam la bu. Bir bildiği vardır.D
Sen bir de demin Zoro'yu bu adamı kullanarak övmeye çalıştın?Bi halt bilse kendi gözlerini kör etmezdi.
Sadece zayıf noktamdı bu vasıfsız iyi kullandın
G4 gaza getirince kendine de vurdu .luffy kendini kendini bitirmiştir tekniğiyle canım ona şüphe yok.Karşısındakinin eli armut toplamıştır. :/
Anime konusunda spoiler verme mümkünse. O Zunisha değil Jack.Yalnız openingte kaidou ile zunisha aynı boyda gibi gözüküyor. Acaba kaidou o kadar büyük mü ki?