O zaman Sanji-Zoro arasında da diyemeyiz. Luffy iki hakinin yanında aynı Zamanda H. Haki uzmanı denmedi. 2 sene sonrası için aynı seviyede olduklarını da bilemeyiz. Luffy kaptan yeri ayrı dersen Rayleigh örneği var, hatta miço Shanks var ortada.Hayır diyemeyiz, o halde Sanji'de Gözlem tipinde Luffy'den üstün dememiz lazım.
Luffy ayrı bir seviyede, Haki üstadı konumuna gelmiş, Haoshoku'yu kontrol altına almış, Rayleigh'den özellikle 2 tip konusunda eğitim görmüş birisi, haliyle her tür Haki'de Luffy üstün olmalı.
Zoro ve Sanji'de böyle bir zorunluluk yok, ayrıca Luffy'nin aksine Zoro ve Sanji yakın seviyedeler.
Bak bu örneği kabul ederim ama k. Haki çok belirsiz, fazla açığı var. Luffy hakinin yanında meyve destekli gücü, b. Hakisi en üst seviyelerde olacak ama 1. Olmasına gerek yok. Luffy 90, Zoro 91 diye Luffy kaybedecek değil.@gyjbsch
Sanji için k.haki de uzman denildi. Ama Luffy ondan daha uzman olduğunu gösterdi bu konuda. Hiçbiri farketmemişken Luffy farkediyor. Yine b.hakide de diğerlerinden daha uzman olduğunu göstermiştir bence. Çünkü hakisinin büyüklüğü hakkında sürekli yorum yapılan kişi Luffy. Haki Luffy'nin kozu olacak bir güç. Hakisi ne kadar güçlüyse o kadar güçlü olacak. Durum buyken dövüşlerde en etkili olarak işe yarayan güç olan b.hakide daha yüksek seviyede olması mantıklı olan. H.hakiden de göreceğimizi düşünüyorum. Ama o zaten farklı bir seviyeye taşıyacak bence olayı.
Luffy meyvesiz olsa evet derdim ama meyvesi gücünü katlıyor.