Şimdi öyle söyleyince bir şüphelenmedim değil.Ama KP sanki daha geniş bir alana etki etmişti.Bu sorudan dolayı seni şikayet etmeyi düşündüm.
Bu cevaptan dolayı seni engellemeyi düşündüm.
Şimdi öyle söyleyince bir şüphelenmedim değil.Ama KP sanki daha geniş bir alana etki etmişti.Bu sorudan dolayı seni şikayet etmeyi düşündüm.
Şikayet?!Bu sorudan dolayı seni şikayet etmeyi düşündüm.
Şiiiiiii sakin ol şampiyon.Bu sorudan dolayı seni şikayet etmeyi düşündüm.
Şu yorumu kaç kişi onaylıyor objektif olalım kaç kişi Carrot amiral seviyesine veya yakınına gelir der bu forumda çok merak ediyorum şuanŞu koyu yere bakarsak ya Carrot 0 potansiyele sahip ya da seri farklı bir moda falan girdi.
Bak son derece objektif bir şekilde söylüyorum evet Carrot amiral seviyesi civarlarına gelecek. İnu-Neko ile kıyaslama yapmayacağım da kimle yapacağım? Mesele yaş ise ne tayfadan kimse bir yerlere gelemez, yok onlar seviye atlayacak ise Carrot'ta tayfa içinde olursa seviye atlayacaktır. İnu-Neko'yu geçektir; Luffy ise Roger'ı falan geçemeyecek mi yani? Jinbei seviyesi belli bir adam kaç yaşına gelmiş, Ace'nin çaylak halini yenemeyen adam.
Ayrıca Luffy-Sanji gibi isimler ilk maceraya çıktıklarında ne seviyede idi gördük, Carrot daha yeni açıldı.
Carrot'un eğer tayfaya geleceğini düşünürsek kaç kişi İnu-Neko ikilisini geçmeyeceğini düşünür ki? Anket açsak en az %90 geçer çıkacaktır.Şu yorumu kaç kişi onaylıyor objektif olalım kaç kişi Carrot amiral seviyesine veya yakınına gelir der bu forumda çok merak ediyorum şuan
Güldürüyorsun şuan daha fazla konuşma.Carrot'un eğer tayfaya geleceğini düşünürsek kaç kişi İnu-Neko ikilisini geçmeyeceğini düşünür ki? Anket açsak en az %90 geçer çıkacaktır.
İnu+Neko toplamı bi Amiral etmez ne ettin sen (Fuji'yi her zaman olduğu giibi Amiralden saymıyorum)Carrot'un eğer tayfaya geleceğini düşünürsek kaç kişi İnu-Neko ikilisini geçmeyeceğini düşünür ki? Anket açsak en az %90 geçer çıkacaktır.
o değilde serinin başındaki sümüklü coby bile amiral seviyesi olacak herhalde serinin sonunda. Coby amiral olabiliyorsa herkes olabilir, Odanın vereceği uplara bağlı her şey bu ayrı konu carrot koramiral seviyesine çıkarsa yatsın kalksın dua etsin odayaŞu yorumu kaç kişi onaylıyor objektif olalım kaç kişi Carrot amiral seviyesine veya yakınına gelir der bu forumda çok merak ediyorum şuan
Tamam Luffy falan Roger'i aşamayacak.Güldürüyorsun şuan daha fazla konuşma.
Lütfen yapma bunu
Onu bende amiral saymıyorum zaten ama İnu-Neko çok da ezik değil yahu, Carrot bunları fersah fersah aşacaktır.İnu+Neko toplamı bi Amiral etmez ne ettin sen (Fuji'yi her zaman olduğu giibi Amiralden saymıyorum)
İnu ve Neko'yu Carrot tayfaya gelirse aşar ama bu onu Amiral seviyesi falan yapmaz.Onu bende amiral saymıyorum zaten ama İnu-Neko çok da ezik değil yahu, Carrot bunları fersah fersah aşacaktır.