Önemli olan boyu değil
Önemli olan boyu değil
Shanks'ın Mf'ye nasıl geldiğini bilmiyoruz. Kaidou'nun sağ tarafındaki yarayı Shanks'ın açmadığı ne malum?
Wb'nin açmiş olmasi daha mantikli.Shanks'ın Mf'ye nasıl geldiğini bilmiyoruz. Kaidou'nun sağ tarafındaki yarayı Shanks'ın açmadığı ne malum?
Ucu açık bir konu.Wb'nin açmiş olmasi daha mantikli.
Shanks karsilastiktan 1 gun sonra Mf ye geliyor cizik bile yok. Dövüsmemisler belli ki.
Kahin misin arkadaşım sen? ?Wb'nin açmiş olmasi daha mantikli.
Shanks karsilastiktan 1 gun sonra Mf ye geliyor cizik bile yok. Dövüsmemisler belli ki.
Doğru söze ne denirÖnemli olan boyu değil
Dedigin gibi fakat karsinda ki bir yonkou savaştigin halde yara almaman mantiksiz olur ustune 1 gun sonra Mf ye geliyorsun.Ucu açık bir konu.
Bunu bilmek icin kahin olmaya gerek yok mantikli düsünürsen anlarsin zaten.Kahin misin arkadaşım sen? ?
Ben yarasından bahsediyorum. Wb'nin açtığı ne belli? Büyük bir ihtimalle Kaido-sama o yarayı kendi kendine açmıştır yanlışlıkla ya da intihar etmeye çalışırken. Başka birisinin Kaido-sama'yı yaralaması oldukça zor.Bunu bilmek icin kahin olmaya gerek yok mantikli düsünürsen anlarsin zaten.
1 Yonko ile dövuseceksin ve 1 gun icinde Mf ye geleceksin üstüne yaralanmamişsin bile.
Bu adam Wb'nin gücünü tatmış ki ondan bahsediyor belli ki aralarında bir şeyler geçmiş yoksa niye Wb'ye laf söylesin ?Ben yarasından bahsediyorum. Wb'nin açtığı ne belli? Büyük bir ihtimalle Kaido-sama o yarayı kendi kendine açmıştır yanlışlıkla ya da intihar etmeye çalışırken. Başka birisinin Kaido-sama'yı yaralaması oldukça zor.