Denizciler Yonkou düğününe niye gelsin diyeceğim ama Vinsmokelerin donanma ile bağlantıları var işte o da muamma.. .SVinsmoke'ların düşman olması zor. Orada Luffy'ler varken, Luffy'nin destekçileri varken ve Big Mom varken Vinsmoke'lar etkisiz kalır.
En mantıklı senaryo Big Mom vs diğer kalan herkes. Big Mom'ın arcı da işlenecek. Ee bu kadın burada düşmezse nerede düşecek?
Ya böyle olacak ya da düğüne çok büyük bir güç daha girecek ve Luffy ile Big Mom dost olacak. O büyük güç de anca denizciler olur.
Law kadar güçlüdürler. Tam güçlerini de görmedik net bir şey söyleyemem ama seride ki misyonları Luffy vs Kaido savaşında dışarıdan destek kuvvet. Fazla anlam yüklememek lazım bu ikisine. 3 yıkımcı ve Shougen Sanji, Zoro, Jinbei, Law aralarında eşleşme olur.hangi klasmanda değerlendiriyorsun ?
Mink krallarının tam güçleri muhtemelen dolunayda ortaya çıkıyor. Ben maks halleriyle Law'dan çok daha güçlü görüyorum bu adamları. Tecrübe olarak da kesinlikle Law'dan üstünler. Her türlü deşerler yani Law'ı. Jack de Mingo kadar vardır rahatlıkla.Law kadar güçlüdürler. Tam güçlerini de görmedik net bir şey söyleyemem ama seride ki misyonları Luffy vs Kaido savaşında dışarıdan destek kuvvet. Fazla anlam yüklememek lazım bu ikisine. 3 yıkımcı ve Shougen Sanji, Zoro, Jinbei, Law aralarında eşleşme olur.
Ama asla bir Zoro değildirler dimi.Mink krallarının tam güçleri muhtemelen dolunayda ortaya çıkıyor. Ben maks halleriyle Law'dan çok daha güçlü görüyorum bu adamları. Tecrübe olarak da kesinlikle Law'dan üstünler. Her türlü deşerler yani Law'ı. Jack de Mingo kadar vardır rahatlıkla.
Dof daha güçlüyse Dof'u kurtarmaya Jack'İn gitmesi saçma olmuyor mu ?Kaido'nun iş ortaklarının adamlarından güçlü olduğunu düşünüyorum.
Yani Shogun ile Doflamingo diğer adamlarından güçlüdürler.Tabi çok az farkla.Denk diyelim az çok.Muhtemelen hiyerarşik gidiyor.
İlk ortağı Dof indi , şimdi 2.ortağı Shogun en sonda Kaido inecek.
Kimse asla bir Zoro olamazAma asla bir Zoro değildirler dimi.
Belki de Shanks daha iyi