Özellikle hakaret etmemeye özen gösteririm, ama görüyorum ki saçmalamaya devam ediyorsun, öncelikle saçmalamak nasıl hakaret etmek oluyor bunu bir idrak etmeye çalış. Şu söylediğin saçmalıklarla benden alıntı alarak cevap yazıyorsun, bence burada bana hakaret eden sensin, aşırı derecede trollük yaparak saçmalıyorsun çünkü.Demek hakaret etme özgürlüğümüz var bana uyar.
değerlendir.
Tekrarlıyorum, ne saçmalıyorsun dostum sen ?Mükemmel denk dövüş sonucu Aokiji
Mükemmel denk dövüş sonucu Sakazuki
Savaşında sonunda Aokiji'nin dikkatsizliğim sonucu kaybettim diyor.(Aynı şekilde dikkatsizlik sonucu Sakazuki'nin yaralanmadığını söyleyebilir misin?)
Bunun dışında dövüş sonucunda bunca yıllık görev arkadaşım diye, uzvunu yok ettiği adamı öldürmeden salan kişide Sakazuki.
Bana bu konuda mantıklı yorum yapmıyorsun diyen sen her Sakazuki konusuna yırtık dondan çıkar gibi damlıyorsun.
Nefret gözlerini bürümüş, birini mantıksızlıkla suçlamadan önce kendini değerlendir.
Ne dikkatsizliği, ne yarası, ne nefreti, ne yırtık dondan çıkması...
Dövüşü kaybeden biri haliyle karşındaki adam tarafından öldürülebilir. Ace, Teach tarafından öldürülebilirdi, ama Teach öldürmedi, şimdi Teach dövüş sonunda Ace'i öldürseydi, Ace Teach'e hiç zorluk çıkarmadı mı diyecektik ? Belki sen derdin. Veya Zoro, Kaku'yu dövüş sonunda öldürseydi, Zoro hiç zorlanmadan Kaku'yu yendi mi diyecektik, hakkaten neden bahsettiğini tekrar bir gözden geçir...
Aokiji vs. Akainu dövüşü hakkında yazdıklarımı tekrarlıyorum ki artık bunu iyi idrak edip saçmalamayı bırak diye
Bak bunu diyen Jinbe, ben değilim, Türkçe anlıyorsan bunu kolayca anlaman gerekiyor.Jinbe diyor ki ; dövüş 10 gün sürdü, ikisi bir biri ile harika bir şekilde eşleşti, dövüş sonunda ikiside ağır yaralandı.
ama neyin peşinde olduğunu çözemedim. Akainu ile Aokiji denk güçte değiller diyecek kadar gözünü Akainu aşkı mı sardı yoksa bilerek trollemeye mi çalışıyorsun ? Umarım trollüyorsundur, çünkü öbür türlü durum hiç iyi değil.