Düşün o kadar sıkılmış dövüşürken.Dof Kaybetmedi, sadece hakisini topluyor biraz kestiyordu
Düşün o kadar sıkılmış dövüşürken.Dof Kaybetmedi, sadece hakisini topluyor biraz kestiyordu
Teach parçalar. :/Beyler, Teach vs Kuzan? Aralarında bir anlaşmazlık çıkarsa olması muhtemel, ortaklar sonuçta.
Aokiji kötürüm kalmış zaten :/ yazık olur adamaTeach parçalar. :/
Pedro falan karşılık veremez mi? Savaşçılık ruhunda var.Herkes Sanji'nin kardeşi olduğu için Nami'yi görünce şaftı kayacak zannediyor da Oda ters köşe için anında bizimkilere saldırtmasın bunu? Hazır Luffy de ölüyken gemiye el koyacak gibi hissediyorum. :S
Kötürüm kalmasada bişey değişmez pek :SAokiji kötürüm kalmış zaten :/ yazık olur adama
Sırf bunun için Luffy bu duruma düştü bence.Yani +1 :IHerkes Sanji'nin kardeşi olduğu için Nami'yi görünce şaftı kayacak zannediyor da Oda ters köşe için anında bizimkilere saldırtmasın bunu? Hazır Luffy de ölüyken gemiye el koyacak gibi hissediyorum. :S
Pedro ve Pekoms sağlam adamlar da işte kıvırcık kaşlı tek değildir. Sıkıntı orada. Devasa bir gemiyle 3-5 kişi gezmiyorlardır muhtemelen. :/Pedro falan karşılık veremez mi? Savaşçılık ruhunda var.
Dayak yer muhtemelen :/
Adami ciddi gösterdi görmedin mi bakislari.Herkes Sanji'nin kardeşi olduğu için Nami'yi görünce şaftı kayacak zannediyor da Oda ters köşe için anında bizimkilere saldırtmasın bunu? Hazır Luffy de ölüyken gemiye el koyacak gibi hissediyorum. :S