Anladım, ediyorum ama edemiyorum da karışık bi durum. Şaka bi yana ama üstün Luffy reyiz, aksini iddia edicek kimse yoktur herhalde.Dünya yine de dönüyor yani, sen kabul etmesen de. Luffy>Zoro, sen kabul etmesen(edemesen) de.
Anladım, ediyorum ama edemiyorum da karışık bi durum. Şaka bi yana ama üstün Luffy reyiz, aksini iddia edicek kimse yoktur herhalde.Dünya yine de dönüyor yani, sen kabul etmesen de. Luffy>Zoro, sen kabul etmesen(edemesen) de.
Anladım, teşekkür ederim.hikayesi vardır aslında tam olarak türkçesi yinede dönüyor(dünyayı kastediyor)
kime göre üstünAnladım, ediyorum ama edemiyorum da karışık bi durum. Şaka bi yana ama üstün Luffy reyiz, aksini iddia edicek kimse yoktur herhalde.
Çok ciddi farklar olmasa bile, ölümüne bir vsnin ardından Luffy kazanır benim düşüncem.kime göre üstün
beynin bunu yazıyor ama kalbin başka birşey istiyor dimi bende aynıyımÇok ciddi farklar olmasa bile, ölümüne bir vsnin ardından Luffy kazanır benim düşüncem.
Ediyorlar Eser başkan ediyorlar. Zoro>Luffy diyorlar.Anladım, ediyorum ama edemiyorum da karışık bi durum. Şaka bi yana ama üstün Luffy reyiz, aksini iddia edicek kimse yoktur herhalde.
Galileo'nun lafı. Engizisyon hakimlerine kapak atıyor işte reyiz.Anladım, teşekkür ederim.
Onlar delirmiş boşver, ignore :/Ediyorlar Eser başkan ediyorlar. Zoro>Luffy diyorlar.
Galileo'nun lafı. Engizisyon hakimlerine kapak atıyor işte reyiz.
aslında kimileri yalan falan diyor Galileo böyle birşey demedi aslında galileo'nun engizisyon mahkemesinden kurtulmak için "tamam dünya dönmüyor kabul ediyorum" şeklinde söylemek zorunda kaldığı ancak mahkemeden çıkarken "ama yine de dönüyor" şeklindeEdiyorlar Eser başkan ediyorlar. Zoro>Luffy diyorlar.
Yorumsuz.beynin bunu yazıyor ama kalbin başka birşey istiyor dimi bende aynıyım
Sen diyince okudum biraz, aynen dediğin gibi.Ediyorlar Eser başkan ediyorlar. Zoro>Luffy diyorlar.
Yok artık diyorum yusuf reyiz, yok artık.