Çoğundan kasıt Zoro ile Sanji harici değilmi zatenÇoğunu tekler ama hepsini değil lütfen çarpıtma :/
Çoğundan kasıt Zoro ile Sanji harici değilmi zatenÇoğunu tekler ama hepsini değil lütfen çarpıtma :/
Franky belki 2 yer. Kalanı kesin olarak tek yer ama. Hele Usopp, Chopper, Nami Adam g3 le bile tekliyor Chopperın dev modunu g4 le neler etmez :/Çoğundan kasıt Zoro ile Sanji harici değilmi zaten
Sanji'yi tekler mi?Çoğunu tekler ama hepsini değil lütfen çarpıtma :/
O 2 yer bence ama belli de olmaz :/ Sana karşı Luffyi savunuyom utan lan. Ayrıca avatarım sana gelsinSanji'yi tekler mi?
Ben Luffy'yi kötülemiyorum ki bana karşı savunasın. :/O 2 yer bence ama belli de olmaz :/ Sana karşı Luffyi savunuyom utan lan. Ayrıca avatarım sana gelsin
Yalnız Teach bunlara şans demiyor, kader diyor. Kendiside farkında olayların kendi lehine gelişiminden Yoksa Teach'ten önce luffy pertti, taa en başlarda.Ben orası şans demedim ama Yonkou olması için bütün şartlar hazırdı diyorum. Shiryunun o kaçak tayfanın karşısında varlık göstermesi imkansız. Shiryu Luffylere gitseydi Teach ölmüş Luffy devam ediyordu.
Gomu gomuyu adam eden Luffydir. Başkasının elinde yarısı kadar bile verim alman zor. Luffy güçlü adamdır gomu gomu değil.
Tek atar demedim lütfen. Zoro hariç g4 karşısında kimse varlık gösteremez dedim. Alayı saniyeler içinde yamulur.
Tanrılar Teach'in KK olmasını istiyorYalnız Teach bunlara şans demiyor, kader diyor. Kendiside farkında olayların kendi lehine gelişiminden Yoksa Teach'ten önce luffy pertti, taa en başlarda.
Dofun saniyeler içinde bitirdiği adama Luffynin g4 ü baya ağır gelir.Ben Luffy'yi kötülemiyorum ki bana karşı savunasın. :/
Benim avatarım da sana gelsin madem.
Sanji uğraştırır, G4 olsa bile. Öyle bir iki falan yemez. :/
Bende onu diyorum 2 saattir ama ne zaman zıt bişey desek hater oluyoz :/Yalnız Teach bunlara şans demiyor, kader diyor. Kendiside farkında olayların kendi lehine gelişiminden Yoksa Teach'ten önce luffy pertti, taa en başlarda.