Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@serimu
Bu arada tartıştığım arkadaş Zoro fanı diye Zoro'yu sevmediğim anlaşılmıyordur umarım. Bu seride en sevdiğim karakterler belli zaten de neyse. Sadece dediğim gibi tartıştığım arkadaşın kendi mantığını kabul edip bu yolda ezdiği karakter ile övdüğü karakter arasında aslında bir fark olmaması. Aynı durumların her iki karakter içinde teşkil etmiş olması ve bu görüle görüle ikisi için farklı yorum yapılması. Benim takıldığım nokta bu. Yoksa biri için hangi mantıkda hangi kıstasları ele alarak eleştiriyorsa diğeri için de öyle yapsa hiçbir sorun kalmayacak. Zaten bu konuda da diyebileceğim bir şey kalmaz. Adamın kendi düşüncesidir...
 
Ben orası şans demedim ama Yonkou olması için bütün şartlar hazırdı diyorum. Shiryunun o kaçak tayfanın karşısında varlık göstermesi imkansız. Shiryu Luffylere gitseydi Teach ölmüş Luffy devam ediyordu.



Gomu gomuyu adam eden Luffydir. Başkasının elinde yarısı kadar bile verim alman zor. Luffy güçlü adamdır gomu gomu değil.


Tek atar demedim lütfen. Zoro hariç g4 karşısında kimse varlık gösteremez dedim. Alayı saniyeler içinde yamulur.
Yalnız Teach bunlara şans demiyor, kader diyor. Kendiside farkında olayların kendi lehine gelişiminden ;) Yoksa Teach'ten önce luffy pertti, taa en başlarda.
 
Ben Luffy'yi kötülemiyorum ki bana karşı savunasın. :/

Benim avatarım da sana gelsin madem.

Sanji uğraştırır, G4 olsa bile. Öyle bir iki falan yemez. :/
Dofun saniyeler içinde bitirdiği adama Luffynin g4 ü baya ağır gelir.
Benim göndermem daha uyumluydu :(


Yalnız Teach bunlara şans demiyor, kader diyor. Kendiside farkında olayların kendi lehine gelişiminden ;) Yoksa Teach'ten önce luffy pertti, taa en başlarda.
Bende onu diyorum 2 saattir ama ne zaman zıt bişey desek hater oluyoz :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık