Adam iddiasını savunmasına izin vermiyorsun ki. O da senin gibi o sayfaları farklı yorumlayabiliyor fakat sen bu sayfalar yoruma açık değil deyip işi bitirmeye çalışıyorsun. Nasıl yoruma açık olmayabilir ya. Her insan olayları aynı mı algılar. Neden boşu boşuna sana kendi anladığını söylesin. Sen zaten yoruma açık değil diye baştan reddediyorsun. Arkadaşın mesajlarını görmek istemezsen engellersin olur biter.
Mesela orda Kaku kesileceğini anladığı için gidip kılıçlarını almıyor. Kılıç ustası olduğu için, kılıcıyla dövüşmek için kılıçlarını almaya gidiyor. Tatsumaki'ye de sadece çok güçlü diyor ama kesilicem falan demiyor :S Ben de böyle yorumluyorum fakat sen sadece kendi yorumunu gerçek sayıyorsun.
Yav o şahıs, hiç bir zaman aksini göstermiyor. Direkt benim yorumumu gördü mü katılmıyorum deri. Yorumlarımı okumadığına bile eminim. Ben de her defasında aksini göster veya neden böyle düşündün derim. Cevap vermez. Çıkıp desinki ben şu şekilde yorumladım veya sen şu sebeple yanlış anladın. Hiç birini yapmıyor. Ben buna kızıyorum. Ayrıca kaku kesilmemek için yukarı çıktı. Sonsuza kadar tekkaide kalamıyorlar.
Pikanın şehri havaya kaldıran yumruğunu gösterdik dediki kaldırmıyor.
Kaku slashla shishisonsonu karşıladı diyoruz yok öyle bir şey diyor.
Geçen başka bir şey gösterdim hatta forumdan 2 kişi luffy fanı olmasına rağmen beni destekledi bu gene red etti.
Tek terdi karolla ne yazarsa yazsın red edeyim.