Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Zoro'nun en çok zorlandığı rakibe Zoro bunu kesebiliyor yeaa o zaman rakibi bile olamaz ki :SS:s.s. demek. Lucci kılıç ustası değildi o yüzden kılıç ataklarını okuyamaz demek (ki daha önce Luffy'ye de aynı yakıştırma yapılmıştı) gerçekçi bir bakış değil.
 
Kaku CP9daki en iyi kılıç ustasıydı ve en iyi ranyaku mudur nedir onları atıyordu. Mesela en son attığı ranyaku luffyi 2ye bölerdi.

Ayrıca;

Zoro kakuyu kesemiyor diye bir şey söz konusu değil. Zoronun her tekniği çeliği kesmiyor. Bakınız ejderhayı keserken bir çok saldırı kesemedi. Ama shishi sonson kesiyor. Aynı durum kakuda da oldu. Kakuyu kesmeyi denedi bazı tekniklerle kesemedi. Ardından shishisonson denedi. Fakat kaku kesileceğini anlayıp bacaklarında ranyaku yapıp karşıladı. Sayfa aşağıda:


Gelelim tatsumakiye. Tatsumaki zoronun en güçlü saldırısından biri. Ve sürekli devam eden saldırısı. Kakunun tekkaisini kıracakken kaku saldırının altından kaçıp üst kata gitti ve kılıçlarını aldı. Zira zoronun 2 tekniğini gördü ve kesilebileceğini anladı. Ki zaten uçarak zoro bir kez de kesti. Bu aşamaya kadar zoronun onu kesebileceği 3 tekniğini gördü. 4. sü de asura.


Kısacası kaku zoroya rakip olabilecek kapasitede değildi. Ayrıca kakuyu kesen adam lucciyi de keser. Zira luffynin g2 yumruğu luccinin tekkaisini kırmaya yetiyorsa, bir zahmet zoro da shishi sonsonla kessin lucciyi. Her tekniği ile kesemez ama shishisonsunu da lucci bir kılıç ustası olmadığı için okuyup karşılayamaz. Kaku bir kılıç ustası olduğu için bunu okuyabiliyor ve karşılıyabiliyor.

Siz sanıyormusunuz ki kaku, lucciyi kesemez?


Gerisi lafügüzaf.





Kanka bence hiç bulaşma. Zoro fan's is coming:D
İflah olmazlar. :(
 

karolla

@karolla

Bunlar senin çıkarımın. Katılmıyorum.
Tekrar şikayet ettim seni. 3 tane manga sayfası attığım halde bunlar senin fikrin deyip ısrarla beni tahrik edip sana saldırmamı istiyorsun. Bu sayede de beni banlatmak niyetindesin. Karşında çocuk yok. Her yaptığında bu tavrını ben de şikayet edeceğim.

@Smoker bu arkadaşla kim ilgilenecek?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık