Ve @Alpamis'in efsanevi kapağı.Mavi ekran verdiler ondan sonra zaten adam Zoro'ya tatlı dedi o derece.25 sayfa ne tartıştınız? Özet geçsin biri.
Ve @Alpamis'in efsanevi kapağı.Mavi ekran verdiler ondan sonra zaten adam Zoro'ya tatlı dedi o derece.25 sayfa ne tartıştınız? Özet geçsin biri.
Kapak değil yahu. Herkesin bildiği bir şey zaten.Zoro daha dayanıklı diyenler kim ya? Aynı kişiler mi gene? :/
@Alpamis 'in kapağını merak ettim. Paylaşın lütfen. :/
Oku la oku :S Eğleneceksin bunun garantisini veriyorum sana :/Zoro daha dayanıklı diyenler kim ya? Aynı kişiler mi gene? :/
@Alpamis 'in kapağını merak ettim. Paylaşın lütfen. :/
Gördüm kapağını. Helal olsun beeeeeeee.Kapak değil yahu. Herkesin bildiği bir şey zaten.
Densetsu, karolla, Mytic falan var ya gördüğüm kadarıyla. Yorumlarını tahmin edebiliyorum ve bu yorumlar beni eğlendirmez aksine gerer.Oku la oku :S Eğleneceksin bunun garantisini veriyorum sana :/
Aslında öyle bir amacım olsa şunu söylerdim. Ryuuma'nın soyundan gelmesini bekliyor arkadaş. Ryuuma'nın yendiği tip hatırlarsanız Mihawk'a çok benziyor. Ryuuma görse bu durumu mezarından kalkar kılıcı Zoro'nun .. münasip bir yerine monte ederdi. Ama olaylara böyle bakmadığım için sadece olan durumu belirttim.Gördüm kapağını. Helal olsun beeeeeeee.
Çok fena.
Boşver zaten binayı. Luffy'nin rakipleri ile Zoro'nunkiler bir değil zaten. Fark belli ama düşüncedir, saygı duyarım.Dayanıklılık konusunda hemen hemen eşit olduklarını düşünüyorum.
"Luffy binayı parçaladı Zoro bacadan çıkamadıxd" geyiği buna kanıt olmasa da, hemen hemen eşitlerdir.
Eyvah çocuklar.Alpamis'i durdurun.Adam resmen öyle kafaya böyle yastık diyor.Aslında öyle bir amacım olsa şunu söylerdim. Ryuuma'nın soyundan gelmesini bekliyor arkadaş. Ryuuma'nın yendiği tip hatırlarsanız Mihawk'a çok benziyor. Ryuuma görse bu durumu mezarından kalkar kılıcı Zoro'nun .. münasip bir yerine monte ederdi. Ama olaylara böyle bakmadığım için sadece olan durumu belirttim.