Tartışıldı mı bilmiyorum ama Facebook'daki One Piece sayfasında şöyle bir şey okudum; ''E.Oda has stated that post-timeskip Usopp is as strong as pre-timeskip Zoro was.'' Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
Çok saçma. Diyecek başka bir şeyim yok.Tartışıldı mı bilmiyorum ama Facebook'daki One Piece sayfasında şöyle bir şey okudum; ''E.Oda has stated that post-timeskip Usopp is as strong as pre-timeskip Zoro was.'' Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
Ne diyor ki orda?Çok saçma. Diyecek başka bir şeyim yok.
Böyle bir şey demiş olsa @hdbfresh çoktan paylaşmış olurdu o paylaşmadığı sürece ben inanmam.Kimse inanmasın.Tartışıldı mı bilmiyorum ama Facebook'daki One Piece sayfasında şöyle bir şey okudum; ''E.Oda has stated that post-timeskip Usopp is as strong as pre-timeskip Zoro was.'' Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
Sözde time-skip sonrası Usopp'un gücü, time-skip öncesi Zoro'nun gücüne denkmiş. Yersen tabi.Ne diyor ki orda?
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Ama eğer o kadar güçlenmişse aklıma kötü şeyler geliyor neyse tartışma çıkmasın.Sözde time-skip sonrası Usopp'un gücü, time-skip öncesi Zoro'nun gücüne denkmiş. Yersen tabi.
Yalandır. Oda'nın tarzı değil zaten bu tarz şeyleri açıklamak.Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Ama eğer o kadar güçlenmişse aklıma kötü şeyler geliyor neyse tartışma çıkmasın.
Nerede söylemiş, ne zaman söylemiş, kime söylemiş, nasıl söylemiş, neden söylemiş? Ne söylediği zaten belli. 5n1k, daima.Tartışıldı mı bilmiyorum ama Facebook'daki One Piece sayfasında şöyle bir şey okudum; ''E.Oda has stated that post-timeskip Usopp is as strong as pre-timeskip Zoro was.'' Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
Belki kas gücü değil de verimlilik gibi birşeydir. Yok la mümkün değil :/Sözde time-skip sonrası Usopp'un gücü, time-skip öncesi Zoro'nun gücüne denkmiş. Yersen tabi.
Şair burada ne anlatmak istemiş açıklasana güzel ama ingiliççeNerede söylemiş, ne zaman söylemiş, kime söylemiş, nasıl söylemiş, neden söylemiş? Ne söylediği zaten belli. 5n1k, daima.