Hunter X Hunter'a bu ara cok takmışım galiba sen bunu yazınca Rayleigh'in Luffy ile eğitim yaparken Hisoka gibi orgazm oldugu görüntü geldi gözümün önüne.Aslında Rayleigh Luffy ile zaman geçirmek istedi gibi. Çünkü Luffy ona Roger'ı anımsatıyor.
Aynen biraz ara ver Hunter x Hunter'a en iyisi.Hunter X Hunter'a bu ara cok takmışım galiba sen bunu yazınca Rayleigh'in Luffy ile eğitim yaparken Hisoka gibi orgazm oldugu görüntü geldi gözümün önüne.
Dragondan eğitim alsa o zaman daha güçlü olurdu daha güçlü olursa ne olurdu yonkou deniz amiralleri kolayca yenerdi o zamanda seri çabucak biterdi.Mantıklıydı Mihawk yerine RAyleigh'ten egitim alsaydı Zoro daha hoş olurdu.Luffy'yide babası egitseydi bari ogluyla zaman geçirmiş olurdu.Gerçi Dragon'un o kadar çapı varmıdır emin deilim çapsız oldugu için Rayleigh'e kalmış olabilir Luffy.
Ondan alsa yapacağı tek şey pençe atmak olurdu mal gibi.Bu da luffyi ve potansiyelini epey kısıtlardı.Dragondan eğitim alsa o zaman daha güçlü olurdu daha güçlü olursa ne olurdu yonkou deniz amiralleri kolayca yenerdi o zamanda seri çabucak biterdi.
Coby'nin de ne dandik hayali varmış.2 arc sonra Zoro'nun geleceği seviyeyi hayal ediyor.One Piece'i neden bu kadar sevdiğimi şu arkada çalan fona Luffy'nin şu haraketlerine bakaraktan bir kez daha anladım. Ayrıca Coby Yeni dünya'da baya güçlü olarak çıkacak karşımıza yonkoları gördük Coby'den haber yok ya saklıyorsa vardır bir bildiği Oda'nın.
Şaka yaptığını farz ediyorum ve gülüyorumCoby'nin de ne dandik hayali varmış.2 arc sonra Zoro'nun geleceği seviyeyi hayal ediyor.
Yeni dünyada 5 kişiden 4'ü bu seviyede bea.Tırtsın kobi.
Abartma la Taisho'luk makamının seviyesini Coby'nin hayali bile belirliyor üst düzey bir seviye her baba yiğidin harcı değil. Ayrıca sahnenin epicliğini niye baltalamaya çalışıyon ki Zamanında en sevdiğin 2. saldırı Marimo'nunmuş seni nefret ettirmişler.Coby'nin de ne dandik hayali varmış.2 arc sonra Zoro'nun geleceği seviyeyi hayal ediyor.
Yeni dünyada 5 kişiden 4'ü bu seviyede bea.Tırtsın kobi.
Bu sıvamadan çok ödüllendirme gibi olur yalnız. Algılayışlar farklı ellllamMihawk Oda'nın en büyük sıvamalarından biri olucak bence.Gördüğümüz Mihawk çapsızın teki Dof bile etmez diyorum hep.Ama bu adam serideki konumu gereği Shanks'ın azıcık altında çıkacak diye düşünüyorum.Amiral-Yonko arası gibi bir şey işte.Öyle de çıkmalı zaten.