Faketir umarım. Mangamint
Yok artık. İyi sallamışlar.Faketir umarım. Mangamint
Rabbit girl kısmı forumdaki çoğu kişinin beklediği bir durumdu zaten. Ki onun olması daha eğlenceli olur.Faketir umarım. Mangamint
Ne yazmışlar ki hocam?Rabbit girl kısmı forumdaki çoğu kişinin beklediği bir durumdu zaten. Ki onun olması daha eğlenceli olur.
Diğerleri ciddi iddialar yalnız. 1 bölümde bu kadar çok şey olabilir mi ki...
Fakedir bu
Ülke başkanları Reverie'ye katılıyor.Ne yazmışlar ki hocam?
Baltigo kastediliyorsa, ve Teach yaptıysa söverim.Ülke başkanları Reverie'ye katılıyor.
Sabo'nun şu çirkin tipsiz üvey kız kardeşi Goa'nın yeni hükümdarı olacak..
Tavşan kız(Carrot idi galiba ismi) Luffy'nin çantasında muhabbeti...
Devrimcilerin ana üssü yok edilmiş.
Spoiler butonunu bulamadım
Öyle olmuş galiba 823 Spoiler başlığı açıldı. Oraya gelebilirsin.Baltigo kastediliyorsa, ve Teach yaptıysa söverim.
Garip bir soru olmuş. Nasıl oluşturdun merak ettim. Açıklamaya çalışayım yine de. Kişi normalde iki şeytan meyvesi yerse ölür. Teach in durumu her ne ise normali aşıyor bu yüzden de ölmedi. Fakat ölen kişi patlar mı kriz mi geçirir bilinmiyor. Deniztaşı kelepçe meyve güçlerini kullanma imkanını kısıtlıyor, denize düşersen de kelepçe olsun olmasın ölürsün ( ekstrem bir meyve sahibi değilsen) senin mantığınla gidecek olursak deniztaşı meyveyi engellediği için doğal olarak ölümü de engellemesi gerekir ama böyle olursa da sürekli kelepçeyi takmak zorunda kalır. Ne diyorum ben ya...Arkadaslar bu teach iki seytan meyvesi yediya iste buna deniz tasi kelepcesi taksalar yada denize dusse direk patlar mi ? ( 2.meyve yiyen galiba patliyordu yada direk ölüyordu )