@Alpamis
@Millennium Wizard
Anlasılan Neko ve İnu'yu ben gözümde büyütmüşüm ya da Luffy'yi yeterince güçlü görmüyorum. Belki de yonkounun sağ kolu beklediğim kadar güçlü değil...
Neko ve İnu'nun gücünü belirlerken Jack'den faydalanıyoruz. Ödülü bir milyar ve Yonkou sağ kolu. Üstüne Neko ve İnu'yla gece gündüz 5 gün savastıktan sonra Sengoku ve Fujitora'nın olduğu filoya saldırıp bir kaç gemi batırıyor ve ölmeden kurtuluyor. Görüldüğü üzre bu adama iki amiral fazla, canını güç bela kurtarmış. Yine de ikisine saldırdıktan sonra, sağ kurtulup, yakalanmaması önemli bir şey.
Diğer tarafta, Neko ve İnu var. Jack ile İlk kapısmaya basladıklarında, İnu Jack'le ne kadar süre savastı bilmiyoruz ama sonraki 12 saat Neko bu adama yenilmedi. Jack dinlenemediği için sürekli güç kaybedeceğinden devamında bomba atmasaydı kesin yenilirdi ama ilk karşılaşmalarını ele aldığımızda, Jack Neko gelene kadar İnu'yu yenemiyor, sonraki 12 saatte de Neko'yu. Buradan, İnuarashi-Nekomamushi ve Jack arasında çok bi güç farkı olmadığı sonucunu çıkarabiliriz.
Nekomamushi ve İnuarashi Jack'le tek tek savassa kaybeder de diyemeyiz. Eğer Jack net bi şekilde bu ikisinden güçlü olsaydı, Neko gelmeden İnu'yu, İnu'dan sonra da Neko'yu öldürürdü.
Bence, Neko-İnu = 9,5 - Jack = 10, aralarında az bi güç farkı var. Hatta eşit bile olabilirler. Sonuçta teke tek savassalar ne olurdu bilmiyoruz. Yine de ben Neko ve İnu'nun az da olsa Jack'ten güçsüz olduğunu düşünüyorum.
Burada bilmemiz gereken şey şu: Jack, 1 amiral karşısında nasıl bir performans sergilerdi? Bunu bilmediğimiz için Neko ve İnu için de net bir şey söyleyemiyoruz.
Benim beklentim ise şu şekilde,
Amiral=10
Jack=9,5
Neco-İnu=9
Son olarak Luffy nerede? Ben G4'e rağmen Neco ve İnu'yu paspas edecek bir Luffy göremiyorum. Tek tek, Neko ve İnu'yu net bi şekilde, yani sizin de söylediğiniz gibi yenecek adam en az amiraldir. Nedense Luffy'nin haala o kadar güçlü olamadığını düşünüyorum.
Sonuç olarak, Luffy şu an Neko ve İnu'yu söylediğiniz gibi yenemez. Hatta yeneceğinin bile garantisi yok diyebilirim