Bu kapaktaki OP'de yasaniyor mu yoksa kapak istegi diye Oda gelişigüzel mi ciziyor?Şu kapak resmine benden başka takılan yok sanıyordum. Kardeşlerini utandıracak neler yazmış olabilir acaba Aklıma hoş şeyler gelmiyor (tabi göreceli olarak)
Bu kapaktaki OP'de yasaniyor mu yoksa kapak istegi diye Oda gelişigüzel mi ciziyor?Şu kapak resmine benden başka takılan yok sanıyordum. Kardeşlerini utandıracak neler yazmış olabilir acaba Aklıma hoş şeyler gelmiyor (tabi göreceli olarak)
Bu konuda sitemkar olan sadece benim saniyordum. Law bi güzellik yapaydi adama. Tabi Law bilincini kaybedince bacak da iptal oluyo mu bilmiyorum.Yok, gelmez artık. Keşke gitmeden adama bir bacak ayarlasalardı.
5 yıl önceki mesajımı nerden buldunBu kapaktaki OP'de yasaniyor mu yoksa kapak istegi diye Oda gelişigüzel mi ciziyor?
Bacağını takacağı kişinin ölmüş olması lazım. Ölmediyse, hala sahibi kullanabiliyor çünkü.Bu konuda sitemkar olan sadece benim saniyordum. Law bi güzellik yapaydi adama. Tabi Law bilincini kaybedince bacak da iptal oluyo mu bilmiyorum.
İlk sayfada ne zaman güzel bişi olmuşİlk sayfada boş bir şeyler olmaz umarım yarın. :/
Bölüm mesela Jack'in saldırısıyla bitiyor. Hop bölüm ilk sayfanın klasik boş hali.İlk sayfada ne zaman güzel bişi olmuş
Muhtemelen ordan sonrasını bu bölüm çizmez ama bir umut bekliyoruz işte :/ Kaido ilk çıktığında da böyle olmuştu. Hani gözlüklü bir eleman ''Kaido samaaa salak Joker işi batırdı artık smley alamayacağız'' falan dediği sahne.Bölüm mesela Jack'in saldırısıyla bitiyor. Hop bölüm ilk sayfanın klasik boş hali.
Bu bölüm de Kaido ve Apo'nun konuşmasıyla bitti. Normalde kaldığı yerden devam etmesi lazım.
Ama kesin gene Zou'da bir boş muhabbet olur ilk sayfada. :/
Tekrar tekrar Dof demek istemiyorum Geçti gitti. Hep aynı mevzu.Ciddiye bilem almayacak kaç arc geçti 4 arc felan geçti de bir power up aldı benim haberim yok? Geldi zouya hasta ziyareti gibi biraz sohbet sonra parti ve filin Kaido'nun adamını teklemesi. Luffy'nin söylediğin kadar güçleneceği ne oldu?
Doflamingo'dan güçlü yada eşit onu bilemem ama ciddiye bilem almayacak ancak 1 2 gömlek üstün kişiler yapar ama Luffy ile Dof arasındaki farkı bu kadar görmüyorum. Law olmadan eşit şartlarda bence gene Luffy'nin hakisi bitince Doflamingo alırdı. Tabi bu benim düşüncem Luffy Dof'u hakisi hiç bitmeden yener yada kaçar dersen o da senin düşüncen . Bana göre Doflamingo >= Luffy.Tekrar tekrar Dof demek istemiyorum Geçti gitti. Hep aynı mevzu.
Goku'nun bir lafı vardır. "Aynı teknik benim üzerinde ikinci defa işe yaramaz." Bunu genellersen teknik olsun, rakip olsun, şonen kuralı böyle. Luffy yendiği adamı aşar. Dönüpte bakmaz.
Orada dedim. İlk karşılaşma için Dof Luffy'i her türlü alır. Ama daha sonra 1000 defa dövüşselerde Luffy kazanır. Aksini diyene de lafım yok. Herkes farklı çıkarımlar yapıyor. Normaldir. Durum buna müsait.
Netice de bana göre Luffy zaten Dof'tan güçlü idi, G4 ile gördük aradaki güç farkını. Sorun tecrübeydi. G4'te zamanlama hatası yaptı, 1 saat uğraştı, hakisini yetiremedi, düştü kalktı, oydu buydu işte. Daha güçlü olmasına karşın seri bir şekilde indiremedi. Şimdi ise tecrübeli Dof'a karşı. Ciddileşmez demem ondan.