Ölmez ama hayvan gibi etkilenir :/ Net bişey diyemedim şimdi :/Şu
Şuanda
Ölmez ama hayvan gibi etkilenir :/ Net bişey diyemedim şimdi :/Şu
Şuanda
Olmeyebilir evet,Croco da delmişti Luffy i sanki.Ölmez ama hayvan gibi etkilenir :/ Net bişey diyemedim şimdi :/
Tatilden dolayı ara verilirse bazen erken geliyordu spoiler ama Oda'nın keyfi için verdiği aralarda spoiler erken gelmiyor genelde.Bu hafta spoiler erken gelir mi acaba?
Haki potansiyeline de bakar aslında o. Limiti atabilicek seviyedeyse atar. Yoksa 1 saat beklesin 6 kere atsın . Benim demek istediğim burada Luffy'nin ne kadar haki limiti var gatling kadar olursa ileride yapar yada şu an 2 tanesini atıcak kadar limiti varsa 2 tane atar.2'sini atabilecek durumda olduğunu şöyle savunabiliriz belki? Luffy 10 dakkada gelen hakisiyle bir King Kong gun yapabiliyorsa g4'de geçirdiği sürede 20 dakikadan fazla ise atabilir gibi?
İkisi derken iki tane King Kong Gun atabilir diyordum büyük ihtimal. Yoksa gatlingden bahsetmedim.KKG gataling atabilir mi bilemiyorum. Mesela bacaklar ile bir nevi gataling yaparak uçuyor. Daha doğrusu seri çifteli atışı gibi. Bacaklarını kollardan çok daha az şişiriyor ki fazla yorulmasın. KG gataling neyse dr KKG gataling şu an çok zor bence.
Ölecek. Hiç kaçarı yok. Shanks fanları şimdiden hazırlasınlar kendilerini. Anladın beni değil mi @Alpamis ?Shanks,bir yonkouyu,Luffylerde bir yonkouyu aradan çıkarsalar ne güzel olur.Herkes,Shanksı öldürüyor,Luffy ile sırt sırta savaşsın.
Alpamis bunu beğendi :/ Yok ya ölsün işte ne güzel. :/Shanks,bir yonkouyu,Luffylerde bir yonkouyu aradan çıkarsalar ne güzel olur.Herkes,Shanksı öldürüyor,Luffy ile sırt sırta savaşsın.
Yanına bir de Dragon ölse keşke. Gerçi o zamanda hain Sabo başa geçer.Ölecek. Hiç kaçarı yok. Shanks fanları şimdiden hazırlasınlar kendilerini. Anladın beni değil mi @Alpamis ?