Nepenthe
Bu bildiğin roma ordusu amblemiDenk geldim de Kozuki klan simgesine benziyor. Tabi bu turna değil anka.
Bu bildiğin roma ordusu amblemiDenk geldim de Kozuki klan simgesine benziyor. Tabi bu turna değil anka.
Robin kadar çıkmasın. Misyonu belli çünkü dicemde Neko'nun ve İnu'nun efendisi. Neko reyiz üzdü bizi ben kimseye hörmet etmeyen aksi asabi nalet huysuz biri olarak beklemiştim hizmetkar çıkınca üzüldüm. Gerçi şuanda Momo'nun hizmetkarları ilk mantığımada uyur bundan Robin gibi olabilitesi açısından.Oden'in gücüne değinir mi acaba oda. Çok efsane bir güç bekliyorum.
Luffy önce dofu tek yensin.Marco'yu şu an yenebilir bile Luffy.
Naptın robin gibi falan. Neko ve inu dan anladığımıza göre Amiral yonku arası, beklentim bu yönde. Wano arcda illaki değinir oda.Robin kadar çıkmasın. Misyonu belli çünkü dicemde Neko'nun ve İnu'nun efendisi. Neko reyiz üzdü bizi ben kimseye hörmet etmeyen aksi asabi nalet huysuz biri olarak beklemiştim hizmetkar çıkınca üzüldüm. Gerçi şuanda Momo'nun hizmetkarları ilk mantığımada uyur bundan Robin gibi olabilitesi açısından.
Katılıyorum.Luffy önce dofu tek yensin.
Luffy Dof'u yenebileceğini göstermiştir.Yendi de zaten. Mangaka inşallah o adada öğrenmiş olduğu daha güçlü teknikler çıkarmaz.Luffy önce dofu tek yensin.
Luffy Dof'u yendi de tek yenemedi diyorlar. Onçün bu onlara birşey kanıtlamıyor.
Şuan yener Dof'u tek. Dövüştükçe güçlendiği için. :/Luffy Dof'u yendi de tek yenemedi diyorlar. Onçün bu onlara birşey kanıtlamıyor.