Ben de emin değilim. Diğer Yonkoular konusunda da. Ama gerçekten çok güçlü bir saldırı olur. Sonuçlarına şaşırmam.Ne tepki verecek acaba diye kattıydım.Kaido konusunda ciddiyim.
Ben de emin değilim. Diğer Yonkoular konusunda da. Ama gerçekten çok güçlü bir saldırı olur. Sonuçlarına şaşırmam.Ne tepki verecek acaba diye kattıydım.Kaido konusunda ciddiyim.
O sıradaki konuşmayı uzattıkça uzatırlar. Atlamasıydı, konuşmaydı, iknaydı falan derken en az 5 dakikayı bulur.O sahnede batırılacak pek bir şey yok gibi ya :/ Hani yere düşüşte elektrik efekti falan koymazlar heralde :/
Bence Oda o sahneyi tam tersi bir amaçla çizdi. Hani Dof hayvan gibi dayanıklı bundan bile etkilenmiyor. Hemen etkilerini kapatıyor falan diye :/Dof'un Law'dan aldığı hasar kafamı karıştırmasa G4 Luffy'nin yonkou ile rahat rahat atışacağını söyleyebilirdim
Animede bile Dof karnını tuttu bu bölümde, her şey açık ve net. Handikap çok büyük.Dof'un Law'dan aldığı hasar kafamı karıştırmasa G4 Luffy'nin yonkou ile rahat rahat atışacağını söyleyebilirdim
Karnına Luffy vurdu biliyon dimi?Animede bile Dof karnını tuttu bu bölümde, her şey açık ve net. Handikap çok büyük.
WB bile kan öksürüp yere düşerken Dof'da bir tane bile belirti olmaması. Ki Manga'da orda iyileştirme efekti mi ne vardı?Animede bile Dof karnını tuttu bu bölümde, her şey açık ve net. Handikap çok büyük.
Kesinlikle çok güçlü bir saldırı olacaktır.KKG,genç Garp'ın yumruğu kadar vardır en az,Luffy KKG Gatling yaptığında mest olacağız eminim.Ben de emin değilim. Diğer Yonkoular konusunda da. Ama gerçekten çok güçlü bir saldırı olur. Sonuçlarına şaşırmam.
Garp'ın düz yumruğu o kadar yoktur bence. Yani tekniksiz olacak iş değil bence. Garp'ın da teknikleri vardır illa ki. Saf düz yumruk ile dövüştüğünü sanmıyorum. Rokushiki stilleri ve hakiyi bütünleştirip çok güçlü teknikleri vardır. KKG görecek miyiz orası soru işareti.Kesinlikle çok güçlü bir saldırı olacaktır.KKG,genç Garp'ın yumruğu kadar vardır en az,Luffy KKG Gatling yaptığında mest olacağız eminim.
Gamma knife sonrası bir dolu kan kustu adam daha ne olmasını bekliyorsun her adımında kan kusmasını mı ?WB bile kan öksürüp yere düşerken Dof'da bir tane bile belirti olmaması. Ki Manga'da orda iyileştirme efekti mi ne vardı?