Hani Kaido ölemiyor ya.KKG gatling gibi bir saldırının sonucu ne olur kestirmek zor.
Öldürür.
Hani Kaido ölemiyor ya.KKG gatling gibi bir saldırının sonucu ne olur kestirmek zor.
Yahu demişsin işte Kid luffy'den önde olabilir diye.Zorla öyle olduğunu düşün demiyorum bak.Ama fikrini değiştiren ne?Onu soruyorum.@Marco
Öyle olma ihtimali var da ben beklemiyorum işte. :/
+1KKG'nin Kaido'ya yapacağı etki Luffy'nin Mingo'ya attığı red hawk gibi olur ancak. Zoanların kralına sahip, hayvan gibi fiziki gücü ve dayanıklılığı olan bir adamdan beklentim bu yönde.
Olabilir derken benim düşüncemden bahsetmemiştim. Kalem Oda'nın elinde. Belki o şekilde çizer demiştim ama ben ihtimal vermiyorum bu duruma.Yahu demişsin işte Kid luffy'den önde olabilir diye.Zorla öyle olduğunu düşün demiyorum bak.Ama fikrini değiştiren ne?Onu soruyorum.
Neyse zaman göstersinOlabilir derken benim düşüncemden bahsetmemiştim. Kalem Oda'nın elinde. Belki o şekilde çizer demiştim ama ben ihtimal vermiyorum bu duruma.
Bu işte niye bu kadar ısrar ediyorsun bilmiyorum ama çok büyük ihtimalle yanılacaksın. Bunlar denk adamlar. A veya B kişisi kesinlikle daha güçlü diyemezsin söz konusu Luffy ve Kid ise.