Shanks'la eşit şartlarda dövüşebilmek için kendi kesmiştir kolunu reyiz. Vermez yani başka kol.Diğer kol da kopuyormuş şimdi
Shanks'la eşit şartlarda dövüşebilmek için kendi kesmiştir kolunu reyiz. Vermez yani başka kol.Diğer kol da kopuyormuş şimdi
OlabilirShanks'la eşit şartlarda dövüşebilmek için kendi kesmiştir kolunu reyiz. Vermez yani başka kol.
Law gibi akıllı olup luffy'nin yanında poşet olacağına, kendi yolunda gidip kol vermeyi seçmiş adam. İttifak kurarken de en azından law gibi etkisiz eleman değil, ittifakın başı oluyor kendisi. Seviyoruz kendisini, yürüyedursun.Olabilir
Bu biraz artiz ama diklenerek girdi NW'ye kestiler bunu bak apo,hawkins,Law da görünen bir şey yok adamlar akıllı
Sende Lawı ezdin ama yuh yani. Adam meyveyi o kullanacağı kadar kullandı hiç olmazsa kolu yerine diktiler Kid de o da yok.Law gibi akıllı olup luffy'nin yanında poşet olacağına, kendi yolunda gidip kol vermeyi seçmiş adam. İttifak kurarken de en azından law gibi etkisiz eleman değil, ittifakın başı oluyor kendisi. Seviyoruz kendisini, yürüyedursun.
Law artık benim gözümde bitti gibi bir şey. Mangaka Luffy'le aynı ödülü verip karizmayı biraz toparlasa da yetmez.Sende Lawı ezdin ama yuh yani. Adam meyveyi o kullanacağı kadar kullandı hiç olmazsa kolu yerine diktiler Kid de o da yok.
Law-Luffy-Drake vs Kid-Apo-Hawkins olsa hangisi alır sence ?
Tayfa işi sıkıntı ama onları hesaplamıyorsun. Kidin tayfa bizim tayfa ile eşit desen. Law da tayfa yok aynı şekilde Drakede de adam akıllı birşey görünmedi bunlar etkileyebilir vs'yi ama bizim ittifak 1 tık daha ağır basıyor gibi. Law bence erken ezildi. Fuji ile Doftan kaçtı köprü de dof bunu ezdi geldi. 1-1 de fazla yine kalıcı hasar verdi ama yok Dof çok dayanıklı çıktı ben bu kadar beklemiyordum. Benim en çok şaşırdığım nokta Dof vs Sanji oldu. Adam resmen sanjiyi ezdirmek için Dofa daldırdı yaLaw artık benim gözümde bitti gibi bir şey. Mangaka Luffy'le aynı ödülü verip karizmayı biraz toparlasa da yetmez.
Dediğin dövüşte de Luffy tarafı totalde daha güçlü olduğu için alır gibi.
Luffy:10 Law:9 Drake:9
Kid:10 Hawkins:8 Apoo:8
desek 38-36 skorla az bir farkla da olsa alırlar.
Ne bileyim öyle yazınca bireysel bakacağım sandım. Tayfaları da katsak gördüğümüz kadarıyla(aslında görmediğimiz) şöyle yaparım puanlamayı.Tayfa işi sıkıntı ama onları hesaplamıyorsun. Kidin tayfa bizim tayfa ile eşit desen. Law da tayfa yok aynı şekilde Drakede de adam akıllı birşey görünmedi bunlar etkileyebilir vs'yi ama bizim ittifak 1 tık daha ağır basıyor gibi. Law bence erken ezildi. Fuji ile Doftan kaçtı köprü de dof bunu ezdi geldi. 1-1 de fazla yine kalıcı hasar verdi ama yok Dof çok dayanıklı çıktı ben bu kadar beklemiyordum. Benim en çok şaşırdığım nokta Dof vs Sanji oldu. Adam resmen sanjiyi ezdirmek için Dofa daldırdı ya
Kid'in kolunu alsa ittifak olurlar mı sence ?Apoo'yu küçümsememek lazım uzak mesafelerden kolsuz, bacaksız bırakabilir. Belki de Kid'in kolunu alan odur.
Law artık Luffyi anladı. Onun bundan sonra KK'lik yolunda yoldaşı olur. Meyvesini bile kullanabilir Luffy üzerinde ama ben kullanamasını istemem şahsen. Teachde şans vardı. Meyveyi buluyor adam ve yemiyor bekliyor resmen Teach beni öldürsünde meyveyi çalsın diyeNe bileyim öyle yazınca bireysel bakacağım sandım. Tayfaları da katsak gördüğümüz kadarıyla(aslında görmediğimiz) şöyle yaparım puanlamayı.
Luffy: 10, Law: 6, Drake: 5
Kid: 10, Hawkins:5, Apoo:4
Yine alır yani luffy tarafı. Teach gibi adam 20 yıl neler neler yapmak için bekliyor sabırla. Ama law'ın o kadar sene bekleme sebebi sadece doflamingo'yu yenmek. Onu da beceremedi, luffy'e bıraktı işi. Bilemiyorum ya law'ın pek misyonu kalmadı gibi seride, baya bir geri planda kaldı kendisi.
Law'un varlık gösteremediği, luffy'nin terleyerek anca aldığı dof'un karşısına sanji'yi çıkarmak çok güzel fikirdi gerçekten.