Şakasına yazdım zaten. Haklısın.Kendini gosterecektir. Senaryo kurbani oldu yalnizca.
Şakasına yazdım zaten. Haklısın.Kendini gosterecektir. Senaryo kurbani oldu yalnizca.
Fanı olduğum için yücelttiğimi mi söyleyeceksin yoksa? Eğer öyleyse cidden söyleme, fena yanılmış olursun. :/İyi o zaman demiyim Saçma olduğundan değil bak
Bege mi alır?Bege alır.
Bege Ace'i alır.
Ayrıca Cherlobin'e katıldığımı söylemek istiyorum.
Şunu söyleyeyim o zaman Zoro iki sene önce ıkınarak sıkılarak Sanji ve Luffy ile birlikte aldığı şeyi 2 sene sonra isimli bi saldırı kullanmadan tek atıyor Bu Zoro'nun en kötü Kaku'ya da tek atacak bi seviyeye geldiğini gösterir.Lakin gel gör ki Pica'yı teklediği saldırı öyle Pxlere yaptığı gibi dandirik bi saldırı değil.Sanzen sekai.BEnim düşüncem şimdiki Zoro Sanzen sekai ile Kaku'ya yarım atar.Pica'nın Kakudan daha güçlü olduğüunu düşünüyorum bu sebeple.Fanı olduğum için yücelttiğimi mi söyleyeceksin yoksa? Eğer öyleyse cidden söyleme, fena yanılmış olursun. :/
Varsa katılmadığın şey, düzgünce belirt. Yanlış bildiğimi düzelt, unuttuğumu hatırlat, atladığımı söyle ve beni ikna et. Ben öyle takıntılı adam değilimdir, mantıklı gelirse kabul ederim. Tartışmanın amacı bu değil mi zaten arkadaş. Burada ego mu tatmin ediyoruz sanki.
Kaku hiç gelişmedi mi diyorsun?Şunu söyleyeyim o zaman Zoro iki sene önce ıkınarak sıkılarak Sanji ve Luffy ile birlikte aldığı şeyi 2 sene sonra isimli bi saldırı kullanmadan tek atıyor Bu Zoro'nun en kötü Kaku'ya da tek atacak bi seviyeye geldiğini gösterir.Lakin gel gör ki Pica'yı teklediği saldırı öyle Pxlere yaptığı gibi dandirik bi saldırı değil.Sanzen sekai.BEnim düşüncem şimdiki Zoro Sanzen sekai ile Kaku'ya yarım atar.Pica'nın Kakudan daha güçlü olduğüunu düşünüyorum bu sebeple.