Daz Bones kadar değil Ama Kakudan sonra da Kaku kadar zorlayan çıkmadıKaku zorlamadı mı yani.
Daz Bones kadar değil Ama Kakudan sonra da Kaku kadar zorlayan çıkmadıKaku zorlamadı mı yani.
Kaku'nun hakkı yendi resmen. Dövüş boyu meyvesine alışmayı bırak harikalar yarattı. Rasenshuriken gibi etkisi olan rankyakusu kiri shigure hiç bişey yapamadı :S Kevgir olması gerekirdi...Kaku zorlamadı mı yani.
İşin gerçeği zorlamadı Can sıkıntısını gidermiştir amaKaku zorlamadı mı yani.
Kan getirdi ya, nereye zorlamadı.Daz Bones kadar değil Ama Kakudan sonra da Kaku kadar zorlayan çıkmadı
Yahu işte kurgu. :/ Yoksa o yağmurda Zoro bile bir yerden sonra engellemeyi bıraktı ve kafasını kollarıyla korumaya aldı. Zaten vücudu delik deşik olmuştur da dayanıklı diye yıkmamıştır. :/Kaku'nun hakkı yendi resmen. Dövüş boyu meyvesine alışmayı bırak harikalar yarattı. Rasenshuriken gibi etkisi olan rankyakusu kiri shigure hiç bişey yapamadı :S Kevgir olması gerekirdi...
Bunu bir de Zoro'ya sorsana. :/İşin gerçeği zorlamadı Can sıkıntısını gidermiştir ama
Uuuuuu Beklemiyordum.Doflamingo
Yahu ben zorlamadı demiyorum ki? Kaku bayağı ıkındırdı Zoro'yu ama Daz Bones bildiğin süründürdü Hem Kaku'nun Daz'ı tekleyen saldırıdan etkilenmemesi onu sadece Daz'dan güçlü yapar.Pica'da 2 sene önceki Kaku ve Daz'dan daha güçlüdür ama Zoro'yu zorladı mı onlar kadar?Kan getirdi ya, nereye zorlamadı.
En az Daz kadar zorladı o da. Daz'ın yenildiği saldırıyı çok da zorlanmadan durdurdu. Asura olmasa Zoro alamayacaktı maçı. :/