Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof ile bu durum bir değil. Ki Dof'un bu durumu bile evire çevire dövülmeyi karşılamaz. Dedim ya evire çevire dövülme durumu Luffy'nin Kizaru karşısında ki durumu gibidir. Garantisi var yok önemli olan bu değil. Diğer taraftan çıkarım da yapabiliriz. Şu an ki eldeki verilere bakınca yukarıda sıraladım. Böyle bir durumun olması kadar mantıksız bir durum olamaz. Yani bunun gerçekten izahı yok.
Önyargıya değil de bağnazlıkmış pardon :T Neyse olur mu olmaz mı bilemem ama zaman gösterecek herşeyi :D

Önyargıya değil de bağnazlıkmış pardon :T Neyse olur mu olmaz mı bilemem ama zaman gösterecek herşeyi :D
Hocam yapma etme sende.:S Bu konunun benim fanlığımla alakası yok. Bunu bir Kid fanı bile söylemez. Yani durum böyle bir durum gözümde. Yoksa ne olacağı çok belirsiz. İmkansız yok. Ama bu durumun mantıksız olduğu gözümde değişmiyor.

Yahu bırakın Luffy'ye biz sallayım, rolleri ne ara değiştik? Ben Kid en güçlü desemde ortada bariz bir fark olduğunu düşünmüyorum, meyve avantaj veya dezavantajları önemli rol oynar.

Bu seri normal bir seri olsa dediğin şeyin doğru olma ihtimali var ama bu seri bir shounen. Mantık az çok belli bir karakterin adam olmasını sağlayan yeteneklerin arasında güç çok önemli bir yer tutuyor. Şimdiye kadar bunun bir iki istisnası vardır. Onlarda zaten önemi fazla olmayan birkaç dandik kurumdan başkası değildir. Gelecekteki korsanlar kralının babası ve Korsanlar Kralının en büyük rakibinin oğlu olan bu adamında istisna olması için bana mantıklı bir neden söyle bende doğrudur kardeşim diyim ama yok işte.

Edit: Yani dünyada ağlamaklı durumda milyonlarca çocuk varken onları kurtarmak varken Luffyle takılacaktı öyle mi? Bence asıl kahramanlık herkesin kolay kolay feda edemeyeceği aile gibi kutsal kavramlardan feda etmektir.
Dragon hadi adamdır da devrim işleri falan var. Senin dediğini kabul edelim.
Peki ya Yasopp? Hasta karısını bırakıp gidiyor adam yahu! Edep yahu!

Adamlar buraya billur geçmeye geliyor sanırım. Bazı yorumlara yaptırım olması lazım. Kid Luffyi evire çevire döver nedir la?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık