Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar kendilerine atılan top mermisini tekmeyle geri yolluyor. Hani 2 sene önce 2000 dorikilik adamları indirdiler, PX'e tekme atarken ayağı acıyan Sanji şimdi tek atıyor. Sence Sanji kaç bin dorikidir? Bence bir 10k var, 10 dorikilik adamların bu bedene zarar verebilmeleri ve hatta çok kötü duruma sokmaları biraz saçma değil mi? WB hasta haliyle 500 den fazla yara aldı, tamam kıyaslanamazlar ama Sanji'nin de şimdiki hali nereden baksan 50 basit saldıra karşı ayakta kalmalı. Zoro ve Luffy barda hiç karşılık vermeden safi dayak yeyip hiç bir şey olmamış gibi yollarına gittiler. Bak orada bile Zoro ve Luf'u ayırmış mangaka.:D
Yahu Bombayı atıyorlar o ayrı. Ama Ceaser'ın gastanetine direk vücudu ile yakalanıyor Nami. Bunun onun ile ne alaksaı var. WB'ye bile etki ediyor bunlar. Sanji'ye niye etki etmesin gerekli korumayı yapamayınca? Sanji zaten düşmüyor ki. Ama vücudunun yaralanmış olması ezilmiş olduğunu göstermez. Ben bundan bahsediyorum.

Bu seride kurşun ile ölen güçlü adamlarda gördük. Roger mızrak ile öldürüldü. Kaido ise öldürülemiyor. Neyi kanıtlıyor bu? Birisinin doğuştan belki de bu tarz bir savunması var. Diğeri insan. Kendini korumazsa mızrakta öldürür. Kurşun da.( Yaralar )

Bence Sanji'yi asalım! Bu nedir ya on yüz bin milyon dourikilik beden dandik bi bombayla bu hale geliyorsa... :T

Yahu Bombayı atıyorlar o ayrı. Ama Ceaser'ın gastanetine direk vücudu ile yakalanıyor Nami. Bunun onun ile ne alaksaı var. WB'ye bile etki ediyor bunlar. Sanji'ye niye etki etmesin gerekli korumayı yapamayınca? Sanji zaten düşmüyor ki. Ama vücudunun yaralanmış olması ezilmiş olduğunu göstermez. Ben bundan bahsediyorum.
Yahu Zoro ve Sanji vücûd olarak up alamazlar, dayanıkları ne ise odur. Luffy gibi g ve türevlerinde güç artışı olacak bir durumları yok. Ha herkes teknik bekliyor ben dahil ama o saldırı gücü katar hepsi o savunma sabit. Haki güçleri zaten belli, Okumayı bilen kişi rahatlıkla söyler. Birde yaralanma hikayesini bu seride defalarca gördük diyorum, Sanji kırık kaburga ile dövüşen bir adamdı. PH da Vergo ile karşılaşmayabilirdi, Rosa da Dofy ile denk gelmeyebilirdi ve gelse dahi bu durumlara düşmemeliydi. Zoro da amiral ile karşılaştı, ister Fuji rahat de ister çapsız ama karşısında zor bir duruma düşmedi, adam teğet geçiyor onu. Lufy'ye şimdi sıra bende diyen bir adam var, beğen ya da beğenme. Sanji farklı teknik ile hayvan gibi saldırı yapsa ne olur, iki saldırı yeyince vücûd kaldırmıyor diyorum.

Zoro ile Sanji arasındaki fark belli zaten. Kuma'nın arcında Sanji ayakta duramıyordu. Zoro Kuma'ya dalıyordu hala.
Sonra üstüne Luffy'nin acılarını aldı. Hala ayakta duruyordu.

Sanji reyiztir ama Vergo bacağını çatlatıyorsa mesaj açıktır.
Vergo'nun bacağı>Sanji'nin bacağı.

Sanji'nin orada yaşadıkları ile bacağının çatlaması farklı şeyler.

Bir kılıç ustası veya Vergo Zoro'nun kılıcına zarar verseydi aynı şey olurdu Sanji ile.

Vergo sağlam adam. Sanji'yi de seviyoruz ama mangakanın çizdiğine bakmak gerek. Sonuçta o bacağı çatlatan o. Çatlattıysa bir mesaj veriyor demek ki.

Yahu Zoro ve Sanji vücûd olarak up alamazlar, dayanıkları ne ise odur. Luffy gibi g ve türevlerinde güç artışı olacak bir durumları yok. Ha herkes teknik bekliyor ben dahil ama o saldırı gücü katar hepsi o savunma sabit. Haki güçleri zaten belli, Okumayı bilen kişi rahatlıkla söyler. Birde yaralanma hikayesini bu seride defalarca gördük diyorum, Sanji kırık kaburga ile dövüşen bir adamdı. PH da Vergo ile karşılaşmayabilirdi, Rosa da Dofy ile denk gelmeyebilirdi ve gelse dahi bu durumlara düşmemeliydi. Zoro da amiral ile karşılaştı, ister Fuji rahat de ister çapsız ama karşısında zor bir duruma düşmedi, adam teğet geçiyor onu. Lufy'ye şimdi sıra bende diyen bir adam var, beğen ya da beğenme. Sanji farklı teknik ile hayvan gibi saldırı yapsa ne olur, iki saldırı yeyince vücûd kaldırmıyor diyorum.
Yahu Sanji'nin bacağını çatlaması ile alakası yok diyorum ben de bu işin. Kendin diyorsun. Adamların kırılmadık kemiklari kalmadığı halde savaşabilidiler. Yani Vergo Smoker'ın da Juttesini kırdı. Belli olmaz Zoro'nun bile kılıcını kırabilirdi. Ama bu neyi kanıtlar? Ama şu da bir gerçek vücut direncini zorladı Nami. Hunharca saldırılar yedirdi Nami. Fuji cidden hiç kasmadı. Ne Zoro'ya karşı ne de Law'a karşı. Dof'un teline Jozu bile yakalanıyor. Meyve yeteneği çok ters bir iş. Onun üzerinden değerlendiremezsin bence.

Zoro'nun üslubu o zaten. Dövüşmeyi seven biri. Amiral görmüş kendini tabi ki sınamak isteyecek. Yonkou'ya dalacaklar diye sevinen birisi Zoro.:D İlk Shichi'ye Crocodile'a dalacakları sırada Zoro ve Luffy heyecanlıydılar.:D

Mangaka bir şeyi yapmak istiyor ve yapıyor bitti. Dof'un kuklaları konuşuyor lan. Kukla ipleri kolayca kesilirken kafes ipleri kesilmiyor. Sanki kukla ipleri ören bayan ipi, Dof'un ipi değil. Olay basit aslında. Adam öyle planlamis. Bizim mantıksız bulmamizı pek iplemiyor.

Kuma olayında Zoro, %80'lerinde la. Açın okuyun tekrar. Kuma bu durumu özellikle vurguluyor: "Ölüm dosegindesin, bunları da alırsan olursun". Sonra bir damla acı veriyor, Zoro ne hale geliyor bir bakın bir damla ile. Sonra o koca balona bakın. Yani orası mantikli bir yer değil. Dayanıklılığı ile alakali değil. Mangaka karizma kasmak istemiş ve kasmiş. Ha olmeyecegini biliyorduk zaten de hani bayilmamis bile. Mantıklı tarafı yok.

Sanji'nin bacak çatlaması da sıkıntı değil. Ne istediğine bakıyor mangakanın. Sanji'nin dövmesini isterse iki teknik uydurur biter. Ki bu sivamaya da girmez. Adam kenpo ustalariyla takıldı iki sene. Sai de ezikti çok kişiye göre ama dedenin kafayı yamultunca king Sai demeye başlandı. Bir sahne bile yetiyor okuyucunun fikrini değiştirmeye. O açıdan tavsiyem Sanji'yi çok gommeyin. Mangaka bu adama oynar mi diye düşünün. Ki o adam yeni kralın sol kolu. Ki o adam mangakanın 'onun yılı' dediği bir adam.

Sanjinin smoker kalibresi bir adam olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence Vergoya uzun bir dövüş ardından kaybeder bence.
Bunun dışında soru geliyor. Madem Dof yeraltı patronu belki Op evreninin en pis en gizemli olaylarını bilen kişi nasıl Sanjiyi taniyamiyor ve ailesinin önemini bilmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık