O tip şeyler spoiler oluyor diye Genel Sohbette yazılmıyor, o yüzden dedim. ^^Beyler sizcede luffy ve law kaidoyu indirirken ikinci bir ace vakası yaşanıcakmı ben kesin gözüyle bakıyorum.Luffy traoooo diye zılgıt çeker bu vs de. @amaneden
Law ın kaido teorisini biliyorum ama beni nasıl ölüceğinden çok kesin ölüceği ilgilendiriyor.Teorideki gibi olursa Luffy kaidoyla birlikte hep büyük bossları yardım alarak indirmiş olucak.böyle KK olucağına olmasınO tip şeyler spoiler oluyor diye Genel Sohbette yazılmıyor, o yüzden dedim. ^^
Bence yaşanmayacak. Olacak olan şey Law'un, Kaido'nun sahip olduğu ölümsüzlüğü onun elinden alarak kendini feda etmesi. Böylece Law ölecek ve Luffy, Kaido'yu yenebilecek.
Jack öldü.
Diğer iki kişiyi de Zoro ve Sanji indirecek.
Coming soon.
Öyle bir teori olduğunu bilmiyordum.Law ın kaido teorisini biliyorum ama beni nasıl ölüceğinden çok kesin ölüceği ilgilendiriyor.Teorideki gibi olursa Luffy kaidoyla birlikte hep büyük bossları yardım alarak indirmiş olucak.böyle KK olucağına olmasın
Anlamamakta ısrar ediyorsun.Bunun bireysel güç yada yonko oluşumuyla alakası yok.O şekilde ancak geçici dalgalar yaratırsın.Böl - parçala - yönet mantığındaki tarzda şeyler gerek.Yeraltını kontrol et - silah sat - ülkeleri savaşa sürükle.Bunu kişisel güç yada tayfayla yapamazsın.Yeraltını avcuna alarak Dof'un söylediği gibi canavarların zincirlerini elinde tutarak yapabilirsin.O yüzden kaos denildiği zaman akla Doflamingo gelir.Bunu mantaliteyle,organizasyonla başarıyor.Kafasını iyi kullanıyor tezgahı iyi kuruyor.Ne alaka yahu. Bence sen yanlış düşünüyorsun. 2 Yonkou görüştüğünded dünya alarma geçiyor diyorum.:S Dof Kaos çıkarabilmek için güçlü kimselerle oynamaya çalışıyor diyorum. Dof çok güçlü olsa kaosu direk kendi çıkarır diyorum.
2 sene 3 ay 4 gün 5 saat 6 dakika 7 saniye sonra da böyle diyebiliyor musun göreceğiz.Ölmez Law falan. Gerek yok ölmesine çünkü.
Önce Bege'yi yensin de gerisi kısmet. Çaylaklardan ayar yemesin Jack diye ağlamasın bir önce.Pekoms Ace'yi yener mi ki acaba? :S
Önce Bege'yi yensin de gerisi kısmet. Çaylaklardan ayar yemesin Jack diye ağlamasın bir önce.