Kid gitsin ittifak yapsın.Kid diğer göz altını da çizer pıçakla.Magnetoya karşı dandik yeteneklerin işe yaradığını gördün mü hiç.Lucci gibi ayarı verir yaşamak istiyorum diyen biri çıkarsa anca kaybeder kiddo
Kid gitsin ittifak yapsın.Kid diğer göz altını da çizer pıçakla.Magnetoya karşı dandik yeteneklerin işe yaradığını gördün mü hiç.Lucci gibi ayarı verir yaşamak istiyorum diyen biri çıkarsa anca kaybeder kiddo
Bunu diyen Luffy ittifak yapmamış sanacakKid gitsin ittifak yapsın.
Hemi de Dof içinBunu diyen Luffy ittifak yapmamış sanacak
Aynen luffy önce dönüp kendine baksın.KK olacak adamın ittifak yapması büyük utançBunu diyen Luffy ittifak yapmamış sanacak
Luffy Law istedi diye yaptı. Kid'in kendisi ortaklık kurmaya çalışıyordu. Neyse genjler görürüz ilerideBunu diyen Luffy ittifak yapmamış sanacak
Tüm herkesi yeni dünyaya sok. Sadece bizim tayfayı sokma.Hikaye+hakiyi seriye oturtmak için en makul şey time-skip idi. Asıl amacı budur bu işin.
Luffy-Kid ise tamamen denk karakterler çıkacaktır. Kimin yeneceği muamma. Bakmayın Law da aynı seviyenin adamı ama sırf Mingo ile Luffy de dövüşsün diye adamın çabaları boşa çıktı.
Kid de istemiyordu tipinden belli oluyor.Killer law gibi akıllı adam o zorluyor ittifaka hatta diğerlerine de baskı yapıyor.Luffy Law istedi diye yaptı. Kid'in kendisi ortaklık kurmaya çalışıyordu. Neyse genjler görürüz ileride
Ayrıca beyler Luffy'nin aklında ki ittifak ile Law'ın kinin bir olmadığını Sanji Usopp ve diğer bütün üyeler belirtti.
@Millennium Wizard
Yukarıyı oku.
Kesin demiyorum zaten hacı.Vs atsalar ve Luffy kazansa gram şaşırmam.Tüm herkesi yeni dünyaya sok. Sadece bizim tayfayı sokma.
Bizimkiler en gelişebileceği yerde gelişsin. Luffy tek teknikle Doflamingo'yu aşsın bir anda. Üstüne gösterilmeyen teknikleri olsun. Gelişme hızı diğer karakterlerden daha fazla olsun.
Bizim tayfaya 2 yıl kaybettir. Diğer herkesi 2 yıl yeni dünyada tut.
Sonra mangaka olarak bana de ki Kid>Luffy. (Sanmıyorum zaten böyle çizeceğini.)
Yok bunu kabul edemem. Denk olmasını bile kabul edemem. Elbet Luffy zorlanır ama fazlasını kabul edemem.