O net bir durum zaten. O yüzden geçmişini okuyacağız Kid'in.Kid direk rakip olacak
O net bir durum zaten. O yüzden geçmişini okuyacağız Kid'in.Kid direk rakip olacak
Makarnayı baya seviyor.
yeni halinde saçları gokunun ssj3 haline benziyor
Küçüklüğü Rosinante'nin çocukluğuna benziyor ama oradan bir şey çıkmaz sanırım. :/
Makarnayı baya seviyor.Killer ile ilgili elimizdeki bilgiler Kid'in tayfasından olduğu, kılıç kullandığı, süpernova oluşu ve maskesindeki deliklerden beslendiği ile mi sınırlı ?
Bu kadar he Bıçakları dönüyor falan hoş. Merak ediyorum maskeli abimiziMakarnayı baya seviyor.
yeni halinde saçları gokunun ssj3 haline benziyorBu kadar he Bıçakları dönüyor falan hoş. Merak ediyorum maskeli abimizi
Time skip öncesi de öyle saçları yav, sonradan kısalıyor biraz daha ._.yeni halinde saçları gokunun ssj3 haline benziyor
Küçüklüğü Rosinante'nin çocukluğuna benziyor ama oradan bir şey çıkmaz sanırım. :/Bu kadar he Bıçakları dönüyor falan hoş. Merak ediyorum maskeli abimizi
Saçlardan dolayı benziyor evet .-. Bu adam Zoro ile kapışacak ilerde, sabırsızlıkla bekliyorum.Küçüklüğü Rosinante'nin çocukluğuna benziyor ama oradan bir şey çıkmaz sanırım. :/