3 gün sonra görüşelim aldım ss'yiPekoms a bir şey yapamaz Sanjicik.
3 gün sonra görüşelim aldım ss'yiPekoms a bir şey yapamaz Sanjicik.
İki ihtimal var.3 gün sonra görüşelim aldım ss'yi
Sanji bi şekilde geri dönecektir.Başka yolu yok çünkü.Sanji'nin Big Mom'ın elinde olması demek Big Mom arc demek.Luffy şu an onu yenmeyi bırak dokunamaz bilemİki ihtimal var.
1-Pekoms'u indirip posteri görünce alıp başini gidecek.Dusuk bi ihtimal koca gemiyle başa çikmasinin imkani yok.
2-Pekoms tokatlayacakAlip goturecekler.Big Mom Arc da Sanji'nin olayini da öğrenicez.
Luffy safı meyve falan uyandıramaz adaş, o işler öyle kolayına olmaz. Zoro kesin ama Sanji ve Uranüs ha, bak böyle bir iddaayı tek senden duydum. Ters köşe yapmak için neden olmasın.Siz sefillere yeni power uplari acikliyorum.
Luffy meyve uyanisi
Zoro h.haki
Sanji uranus
Burdayım3 gün sonra görüşelim aldım ss'yi
Niye yalan olacak onu anlayamadım. :/Sanki luffy nin meyve uyanışı yalan olucak gibi. Uyanış için tayfada en uygun meyve Robin gibi duruyor.
Sanji akıllı olabilir ama gücü bir yere kadar. Sanji gittiği yerde olayı çözecek taktik analizi yapacak işi Luffy ye bırakacak diye düşünüyorum. Sanjinin eğer b.hakide Zoro yu aşamazssa bir silah kullanmasını yada meyve yemesinden yanayım tekme yumruğa göre daha güçlü ama dövüşlerde sanjiye acımazlar ve gerçek manada yeni dünyadaki ilk dövüşünü kaybetmesini istiyorum ki mangaka bizlere bu adamda saf fizksel güç potansiyeli bu kadar var meyve veya silah olarak bunları power olarak ona ekliyorum desin.