Daha kaliteli olabilirmiş ama böyle de iyi tabi.Yakıştı da.
Daha kaliteli olabilirmiş ama böyle de iyi tabi.Yakıştı da.
Çok belli oluyor potansiyeli en fazla olan kişinin Ace olduğu.Attığın sayfayla bunu kanıtlamışsın.
Tamam öyle olsun. İstediğin gibi düşün.Çok belli oluyor potansiyeli en fazla olan kişinin Ace olduğu.Attığın sayfayla bunu kanıtlamışsın.
7 yaşındayken hiç ağlamıyormuş.Soğukkanlı ve güçlü işte.
Hdmi kablosu kırıldı ayarlayamadim.Daha kaliteli olabilirmiş ama böyle de iyi tabi.
Wapol yine patlatsın Rebecca ve Vivi'ye.Şu konsey tekrar toplanacak diyenler var bazı yerlerde. Hani Wapol Vivi'yi tokatlıyordu ya orası.
Wapol'ün yeni krallığı var. Ayrıca büyük ihtimal yeni krallıklar da göreceğiz bence eğer toplanırsa.
O konseyde bizim müttefiğimiz olan 3 krallık olacak.
Alabasta, Dressrosa ve Ryugu(Balıkadamlar).
Neden hep adada prenses kurtarıyoruz yeaaaaaa sorusunun cevabı bulundu yani. :/
Bu 3 Krallık, Devrimci hareketleri ve Dünya Hükümetine yakın olan krallıklar. Eğer toplanırsa büyük olaylar olacak gibi geliyor bana.
Muhabbet edip ayrılma olmaz gibi.
Jinbei bu yıl olcak demişti. Jinbeinin shibukaliği bırakmasının ardından balıkadamları alırlar mı şüpheliyim.Şu konsey tekrar toplanacak diyenler var bazı yerlerde. Hani Wapol Vivi'yi tokatlıyordu ya orası.
Wapol'ün yeni krallığı var. Ayrıca büyük ihtimal yeni krallıklar da göreceğiz bence eğer toplanırsa.
Bu 3 Krallık, Devrimci hareketleri ve Dünya Hükümetine yakın olan krallıklar. Eğer toplanırsa büyük olaylar olacak gibi geliyor bana.
Bizimkiler orayı basarsa hiç şaşırmam. :/ Çok önemli şeyler olacaktır orada. Sıradan bir toplantıdan çok daha fazlası...Şu konsey tekrar toplanacak diyenler var bazı yerlerde. Hani Wapol Vivi'yi tokatlıyordu ya orası.