Akainu bence şu an en güçlüsüdür.Lakin 2 sene önce bile Garp güçlüydü derim ben.Sonra o da müfettiş olup Sengoku gibin çökmüştür.Varını yoğunu harcayıp Coby ilen Helmeppo'yu eğitiyordu şuan.
Kizaru'nun en çok zorlanacağı rakipler Apoo ve Hawkins olurdu muhtemelen. Urouge fiziksel olarak X-Drake kadar olmasa bile ona yakın bir seviyededir ancak X-Drake ve Urouge Kizaru'nun hızına ayak uydurabilecek karakterler olmadığı için Kizaru bu isimlerde fazla zorlanmaz. Apoo iki yıl öncesinde Kizaru'ya sürpriz yapabilen tek adam. Hawkins ise kuklalarını çoğaltmış ve farklı bir şekilde de kullanabiliyorsa sıkıntı çıkar. Zor bir karşılaşma olmuş. Yine de şimdilik Kizaru kazanır diyim. Novaları gördükten sonra fikrim değişebilir belki.Eski 3'lü amiral vs 11 süpernova(güncel halleri) olsa ne olur merak ettim. Konusu mu açılsa acaba, yine tartışılır hararetli bir şekilde.
Kizaru – X drake, Apoo, Urouge, Hawkins (Nostalji )
Akainu – Luffy, Zoro, Bonney, Bege
Aokiji – Law, Kid, Killer
gibi olsa eşleşmeler eğlenceli olurdu baya.
Her şey Apoo'ya bağlı bence. Apoo eğer 2 yıl sonra Kizaru'nun haki savunmasını geçicek kadar haki biliyorsa ve aynı saldırıyla ortadan ikiye ayırırsa en azından kalıcı bi hasar verirse supernovalar alır.Eski 3'lü amiral vs 11 süpernova(güncel halleri) olsa ne olur merak ettim. Konusu mu açılsa acaba, yine tartışılır hararetli bir şekilde.
Kizaru – X drake, Apoo, Urouge, Hawkins (Nostalji )
Akainu – Luffy, Zoro, Bonney, Bege
Aokiji – Law, Kid, Killer
gibi olsa eşleşmeler eğlenceli olurdu baya.
Luffy Law Kidd üçü zorlasa anca bir amirali alır.3 amiral alır.
Güncel hali için adamarın güçleri ne bilmediğimizden pek sağlıklı olmaz.
Fakat mantıken 3 amiral daha makul gibi.
Avatar yasağı kalktı mübarek adının hakkını versene azcık :/.Akainu, Law + Bonney kombinasyonuna gider, Kizaru, Apoo + Kidd + Luffy kombinasyonuna gider, Aokiji'yi de diğer novalar birleşerek harcarlar