Malesef daha 10 gün varBir hafta geçmedi mi ?
Harbi :S Bir hafta geçti sanıyorum ben.![]()

Malesef daha 10 gün varBir hafta geçmedi mi ?
Harbi :S Bir hafta geçti sanıyorum ben.![]()
Hahaha bizim finaller biteli 1 hafta oluyor. O yüzden kötü oldu.:SMalesef daha 10 gün varAma bir yandan iyi oldu 3 günde 6 final sınavım vardı böyle boş bölümden sonra zaten teori felan da üretilmediği için kafam rahat
![]()
Bizimkiler son güne bırakır ki büte gelelimHahaha bizim finaller biteli 1 hafta oluyor. O yüzden kötü oldu.:S
Kaido'nun tipi bir görek harbi.Bizimkiler son güne bırakır ki büte gelelimBari 700 bölümde güzel şeyler olsun. Kaido felan gözüksün olmadı Dof'un gözlüğünün gizemi ortaya çıksın
![]()
Big Mom gibi kafasını görmeyip vücudunu görmeye bile razıyım. Boyu posunu endamını bir göremedik beyfendininKaido'nun tipi bir görek harbi.
Luffy kadar çıksın çok iyi olur.Big Mom gibi kafasını görmeyip vücudunu görmeye bile razıyım. Boyu posunu endamını bir göremedik beyfendinin![]()
800.Bizimkiler son güne bırakır ki büte gelelimBari 700 bölümde güzel şeyler olsun. Kaido felan gözüksün olmadı Dof'un gözlüğünün gizemi ortaya çıksın
![]()
Kısmetse 3 seneye diyorsun yani , artık arc ı yapıldığı zamanda ölürüz herhalde
Hayır hali hazırda 789. bölümdeyiz. 700 ü geçti 800 de görünür görünürse demek istemiş sanırım.Kısmetse 3 seneye diyorsun yani , artık arc ı yapıldığı zamanda ölürüz herhalde![]()