Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ben de kendi düşüncemi söyledim işte. Luffy adam eder onu arada yine bir iki yunruk çakar ağzına olur biter de gelmesini istemiyorum kendi adıma. Ayrıca öne sürdüğün şeylerin yanlış olduğunu anlattım sadece sevip sevmemek senin bileceğin iş istersen git kutsal ejderleri sev banane. :D
Dediğim gibi eğer tayfaya gelirse 2 sene sonra benden fazla seversin :D İlk önce kötüle sonra 2-3 güzel hareket yapsın tmm fanıyız :D

Birader sen büyük trol olma yolunda ilerliyorsun bence yolun yol değil. :(
O niye?
Dediğim gibi eğer tayfaya gelirse 2 sene sonra benden fazla seversin :D İlk önce kötüle sonra 2-3 güzel hareket yapsın tmm fanıyız :D
Öyle iki harekete fanı olduğum biri olmadı hiç. Gidip Luffyi ve nolandın torununu dövdüğü zamanlardan bu yana sevmediğim bir karakter bellamy tayfada da sevmediğim bir karakter olsun istemem. :(

Son düzenleme:
O niye?

Öyle iki harekete fanı olduğum biri olmadı hiç. Gidip Luffyi ve nolandın torununu dövdüğü zamanlardan bu yana sevmediğim bir karakter bellamy tayfada da sevmediğim bir karakter olsun istemem. :(
Kardeşim sen dikkatli izlemiyosun heralde adam değişti luffynin tabiriyle eski belamyi gördün mü sen hiç kendinin beğenmiş kral benim havalarında dolaşan ben göremiyorum sen ozaman sinir olmussun adama şimdikiyle kıyaslıyosun.

Kardeşim sen dikkatli izlemiyosun heralde adam değişti luffynin tabiriyle eski belamyi gördün mü sen hiç kendinin beğenmiş kral benim havalarında dolaşan ben göremiyorum sen ozaman sinir olmussun adama şimdikiyle kıyaslıyosun.
O zamandan beri dedim bu arctada sevmedim Dofun kullandığını zerre değer vermeyip nasıl evil bir karakter olduğunu gördüğü halde geldi Luffye saldırmaya devam etti üstelik hala boşuna oksijen israfı yapma diyen adama. Hani Luffy gibi cidden değer verir kötü olsa da sadık kalırsın anlarım da yaptığı beni gıcık etmişti. Neyse önemli değil sen sevmeye ben sevmemeye devam edeceğim belamyi anlaşılan uzatmanın lüzumu yok. :D

O zamandan beri dedim bu arctada sevmedim Dofun kullandığını zerre değer vermeyip nasıl evil bir karakter olduğunu gördüğü halde geldi Luffye saldırmaya devam etti üstelik hala boşuna oksijen israfı yapma diyen adama. Hani Luffy gibi cidden değer verir kötü olsa da sadık kalırsın anlarım da yaptığı beni gıcık etmişti. Neyse önemli değil sen sevmeye ben sevmemeye devam edeceğim belamyi anlaşılan uzatmanın lüzumu yok. :D
Son cümlemi yazıyorum orayı bile çözememişşin o dövüş sana nereyi hatırlattı 2yıl önceki dövüşü dimi adam şunu söylemeye çalışıyor ben diyor güçlendim ezikmiyim ki diyor beni istemiyor dof luffyde ona benim tayfama katıl diyor.Adam onu bile kabul etmiyor düşmanına acıyormusun diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık