Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bartonun ya da bellamynin gelmesini çok isterdim ama göster ama elletmeci oda sensei bunu yapmaz.
Bellamynin Allah Belasını versin. O olmasa Law ve Luffy ayrılmayacak ne güzel şuna buna gerek kalmadan öpeceklerdi çoktan ama o lanet herif yok mu.
Liselinin durumu çok kritik gelecek gibi ama biraz fazla sırnaşık. Olay tek Luffy değil tüm tayfa. gereksiz Usoppa bile aşk besliyor. İkinci bi Vivi vakası olabilir.

Roronoa Zoro

Yok be ya.Seriden çok uzaklaştım.Anısı var derler ya , öyle oldu iyice.Bu da dolaylı yoldan site de aktifliği mi düşürdü.Arada geliyorum artık :)
Nick yakıyor ha.Gerçi senin hangi duygularla , hangi amaca hizmet aldığını biliyorum o nicki'de neyse :)
Zoro'yu severim bilirsin, hakkımı yeme lütfen.
Gel siteye, adam gibi tartışan az kaldı.

Bellamynin Allah Belasını versin. O olmasa Law ve Luffy ayrılmayacak ne güzel şuna buna gerek kalmadan öpeceklerdi çoktan ama o lanet herif yok mu.
Liselinin durumu çok kritik gelecek gibi ama biraz fazla sırnaşık. Olay tek Luffy değil tüm tayfa. gereksiz Usoppa bile aşk besliyor. İkinci bi Vivi vakası olabilir.
belki doffy düştükten sonra uslanır diye dedim. az hata işlemedi ama bilemiyorum.

Tabii ki senin fikrindir, güç olarak en azından bizim tayfada sırıtmaz filan ama adam değil. Kırıldı kalemi bende bu tipin.
Gelmezde zaten gurur yapacak büyük olasılıkla, leyla Luffy teklif etse bile gelmez.
Haklısın galiba dediğin gibi çok fazla gururlu ve çok da eğlenceli bir kişiliği yok. Diğer tayfa üyeleri biraz eğlenceli. Robin de ilk başlarda çok soğuktu ama sonradan tayfaya alıştı. Ama Barto gelse çok matrak olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık