Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy çökecek adaya. Diktatörler kaybetmeye mahkumdur. Dof de diktatör bence.
Luffy çöktükten sonra gidecek , hep adada kalmayacak ki. İsteği kadar bayrağını assınlar. Kim korkacak bizimkilerden yeni dünya da 2 günde çökerler adaya, süper novasından tut da yonkousuna kadar herkez girer çıkar buraya. Riku da size para veriyim der der yolar adamları, nereye kadar dayanırlarsa artık.
Dikdatör ama Riku dan her türlü iyi yönetir, orası da kesin. Adamın yönetme hakkı doğuştan geliyor. 10 yıldır halk ne kadar mutluydu çok çabuk unutuldu bunlar.

Luffy çöktükten sonra gidecek , hep adada kalmayacak ki. İsteği kadar bayrağını assınlar. Kim korkacak bizimkilerden yeni dünya da 2 günde çökerler adaya, süper novasından tut da yonkousuna kadar herkez girer çıkar buraya. Riku da size para veriyim der der yolar adamları, nereye kadar dayanırlarsa artık.
Dikdatör ama Riku dan her türlü iyi yönetir, orası da kesin. Adamın yönetme hakkı doğuştan geliyor. 10 yıldır halk ne kadar mutluydu çok çabuk unutuldu bunlar.
Kime doğuştan geliyor? Halk eşinin babasının çocuğunun veya arkadaşının oyuncak olduğunu bilmiyordu. Yonkoular adaya gidiyorlar mı? Hayır. Luffy yonkou değil ama sayılı korsanlardan oldu şimdiden. Ayrıca adada kalacak bir Kyros tek başına yeter gelene gidene.

Ben Bellamy ve Violet in de adada kalacağını düşünüyorum üstüne her ne kadar çöp olsa da Rebecca da var. Yeter adayı korumaya. :D

Ama bu bölümle belki Violet bizim tayfaya gelir, Oda Sanji'yi ibretlik bir power up vermiş olur. :D

Aslında amirale Kaido nun adamlarından biri kalsaydı güzel olurdu. Yani adada Kaido yu temsilen duran biri olsa tümen komutanlarından falan onun tutsa Fuji güzel olurdu bence.

Doğru söylüyorsunuz İssho Doflamingo ile en başta Luffy ve tayfanın kalan üyelerini yakalamalıydı.Böylece Dresrosa kurtulurdu.

Kime doğuştan geliyor? Halk eşinin babasının çocuğunun veya arkadaşının oyuncak olduğunu bilmiyordu. Yonkoular adaya gidiyorlar mı? Hayır. Luffy yonkou değil ama sayılı korsanlardan oldu şimdiden. Ayrıca adada kalacak bir Kyros tek başına yeter gelene gidene.

Ben Bellamy ve Violet in de adada kalacağını düşünüyorum üstüne her ne kadar çöp olsa da Rebecca da var. Yeter adayı korumaya. :D

Ama bu bölümle belki Violet bizim tayfaya gelir, Oda Sanji'yi ibretlik bir power up vermiş olur. :D
Yonkoular kendisi gelmesine gerek yok adamlarını yollasalar yeter , bu adamlar bölge almıyorlar mı kendilerine. Şimdiye kadar Doffy, Kaido fln daha bir sürü bağlantısı sayesinde elinde tutuyordu. Kid gelse katliam yapar gider mesela.

Violet gelmez, keşke gelse de Sanji reisin yüzü gülse biraz. Gücü ters her şeyi radar gibi tarar, maceralarda sürpriz kalmaz.

@Baki
Sahnede bir silah varsa mutlaka patlar, amiral de buradaki silah. Ama Fuji kuru sıkı çıktı. En kötü Sabo ile vs devam etirmeliydi, o zaman da bir Sabo yu aşamadılar diye ezerlerdi. Ama en azından böyle ortada boş beleş dolanmazdı.

@Baki
Sahnede bir silah varsa mutlaka patlar, amiral de buradaki silah. Ama Fuji kuru sıkı çıktı. En kötü Sabo ile vs devam etirmeliydi, o zaman da bir Sabo yu aşamadılar diye ezerlerdi. Ama en azından böyle ortada boş beleş dolanmazdı.
Fujitora o adaya Kutsal Ejder+hükümet adına çalışan Shichibukai Doflamingo'ya destek olması için gönderildi.İssho istese Luffy'yi yakalayıp kafes olayına bir son verebilirdi ama müdahil olmak istemiyor Luffy'nin kazanıcağını düşünüyor.

Shichibukai sistemini nasıl kaldırmayı planlıyor bu Fujitora?yanına Luffyi alıp Kuma , Hancockla felan iddaa oynayarak mı?
Adada iletişim yok , kamera yok kapacanacak kafes var, elinde suçu başkalarına atacak koz var, ortada askerleri ve canı var ama hala karışmıyorum diyor.

Hala nasıl Shichi sistemini kaldıracaklar ciddi şekilde merak ediyorum.

Shichibukai sistemini nasıl kaldırmayı planlıyor bu Fujitora?yanına Luffyi alıp Kuma , Hancockla felan iddaa oynayarak mı?
Adada iletişim yok , kamera yok kapacanacak kafes var, elinde suçu başkalarına atacak koz var, ortada askerleri ve canı var ama hala karışmıyorum diyor.

Hala nasıl Shichi sistemini kaldıracaklar ciddi şekilde merak ediyorum.
Shichi'leri öldürerek sistemi bitirmek zor bir şey.Bir süre hükümet inen kişilerin yerini doldurmakta zorlanabilir ama illaki yenisi gelecektir yerine.Bu işin temelinde hükümeti ikna etmek yatıyor.

Fujitora o adaya Kutsal Ejder+hükümet adına çalışan Shichibukai Doflamingo'ya destek olması için gönderildi.İssho istese Luffy'yi yakalayıp kafes olayına bir son verebilirdi ama müdahil olmak istemiyor Luffy'nin kazanıcağını düşünüyor.
Yardım için gönderilmedi. Doffy , shichiliği bıraktı diye ve ayrıca Law - Luffy ittifakı için yolladılar. Doffy tabi arka sağlam çıktı , Akainu bile sonradan öğrendi. Sonra Doffy ile anlaşma yaptı ve kör kalacağım dedi ama bu kadar da kör olunmaz. Ölsün o zaman daha ne Luffy' si bayılmış , Doffy den kaçırıyorlar bunu. Binlerce kişi arada ölüyor ama olsun bekleyin Luffy indirecek.

Doffy ' ye dokunmak yasak diye kendisi de mi ölecek gerekirse orada? Hadi Luffy indiremedi ne olacak. Amiral dediğin biraz ağırlığı olur. Gerekirse kafasına eseni yapar , topu topu 3 tane amiral var. Kimse kolayına senden vazgeçemez. Adam figüran gibi kaldı adada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık