Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu, Fujinin ne kadar vasıfız ve noob olduğunu anlamış olsa gerek ki ''ben bunu Dressrosaya tek yollayayım zaten ölür orda, banada Dofun kellesini almak için bahane olur'' şeklinde düşünmüş demek.
Bence en mantıklısını yapmış:''Bu noob Dof ne yaparsa yapsın ona sesini çıkartamaz, Başkasını yollasam kellesini falan alır başımıza iş açar .''diye düşünmüştür.

Fuji'nin olayı belli.Özellikle Luffy'ye zaman kazandırmaya çalışıyor.Eğer ki Luffy yerine Fuji müdahele etseydi bu sefer denizciler,dolayısıyla da hükümet kahraman ilan edilecekti.Fuji de bunu istemiyor.Adam zaten hükümete sinirli.

Bunu şimdiye kadar anlamanız gerekirdi. :S

Fuji'nin olayı belli.Özellikle Luffy'ye zaman kazandırmaya çalışıyor.Eğer ki Luffy yerine Fuji müdahele etseydi bu sefer denizciler,dolayısıyla da hükümet kahraman ilan edilecekti.Fuji de bunu istemiyor.Adam zaten hükümete sinirli.

Bunu şimdiye kadar anlamanız gerekirdi. :S
Ona katılıyorum ama 1 dakika daha bizim oğlan uyanmasa rendelenecekti binlerce insan. Bunca hayatı tehlikeye atması garip oldu. :/

Ona katılıyorum ama 1 dakika daha bizim oğlan uyanmasa rendelenecekti binlerce insan. Bunca hayatı tehlikeye atması garip oldu. :/
Herkes gibi o da uyanacağını biliyordu. Hem uyanmadı mı o zaman son sürat gidip kellesini alırdı Dof'un. Zaten radar gibi adam olduğu için anında bulurdu yerini. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık