Alpamis
Şu WG'den birileri çıkmadığı sürece sanmıyorum be kardeşim.Big Mom"ı saymamıs bileİleride amirallerden güçlü tonlarca adam görücez diye tahmin ediyorum.Bu mesaj burda dursun Akainuyu ezicekler
![]()
Şu WG'den birileri çıkmadığı sürece sanmıyorum be kardeşim.Big Mom"ı saymamıs bileİleride amirallerden güçlü tonlarca adam görücez diye tahmin ediyorum.Bu mesaj burda dursun Akainuyu ezicekler
![]()
Sen 2 yıl önceki Akainu gibi bir Akainu mu göreceğini düşünüyorsunBig Mom"ı saymamıs bileİleride amirallerden güçlü tonlarca adam görücez diye tahmin ediyorum.Bu mesaj burda dursun Akainuyu ezicekler
![]()
ahahahah ben ne zaman yonko adayı demişim Shiliew için :/Hahahaha yonkou adayı Shiryu. @Korsanlar ''Kralı'' Ne olcak senin bu halinSen eskiden böyle değildin. Mantıklı düşünen biriydin
![]()
Bakemon olmalı.Sen 2 yıl önceki Akainu gibi bir Akainu mu göreceğini düşünüyorsun
Şaşırttın beni.
Hayvan gibi busou kullanan bir bakemunka ( böyle mi yazılıyordu la)( canavar) görünce fikriniz değişir.
Haklı. Oda iki yıl öncesinde kullanabileceği minumum düzeyde karakterlerini kullandı bence.Sen 2 yıl önceki Akainu gibi bir Akainu mu göreceğini düşünüyorsun
Şaşırttın beni.
Hayvan gibi busou kullanan bir bakemunka ( böyle mi yazılıyordu la)( canavar) görünce fikriniz değişir.
Haklısın ben unutkan biriyim. Fazla söze gerek yok. .dee ne güzel yazmışım işte 2 amiral bi yonko alır diye. Sorun ne?
attaki sadece senin 3 amiral olayını için ;bak gardaş hadi 2 diyem senin için ama yine olmaz olayı idi
Unutkansın :/
Yavaş dizsinler.Şunu netleştirelim 1 yonkou kaç amiral ediyor? Bizim eski 3 lü den bahsediyorum.
Akainu ve Aokiji beraber sırayla tüm yonkouları ipe dizerler. Dinlenmeden Shanks dan başlayıp BB den çıkarlar.
Onu kararlaştıramazsın herkesin kendi fikridir ve farklıdır.Şunu netleştirelim 1 yonkou kaç amiral ediyor? Bizim eski 3 lü den bahsediyorum.
Akainu ve Aokiji beraber sırayla tüm yonkouları ipe dizerler. Dinlenmeden Shanks dan başlayıp BB den çıkarlar.
Adamın çıkarımı doğru. Senin denkleminden aşağı yukarı o çıkıyor. 2 amiral > Yonkou > 1 amiral. Shiryuda bütün amiralleri alabildiğine göre ucundan da olsa o klasmana giriyor.ahahahah ben ne zaman yonko adayı demişim Shiliew için :/
Kendi düşüncenizi rahatça söyleyebilirsiniz sizi kimse dövmez .
Her amiral alana yonko diyeceksek ahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah.
Akainu yonko adayı.
bana göre. Aokiji; fujiyi ve kizaruyu alır. o da yonko adayı. ahahahhahahahahahah. düz mantık yanlıştır.![]()