Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yonkou tayfası başlarında Teach varken Akainudan topuklayarak kaçıyorlardı. Fazla büyütme onları. Teachi çıkar hepsini kazığa oturturlar NW de. Lütfen bu konuda daha fazla ısrar etme senin adına ben üzülüyorum.
Teach'in hayat felsefesi o.Adam gereksiz ise her dövüşten kaçınıyor.

Ben haklıymışım diyeceğim günü bekliyorum. :a:

Alpamis

Bence de kesinlikle düşüremez.
Ama rakiplerin birbirine karşı dezavantajları fln vardır. Klasik A ,B ,C ilişkisi one piece de işlemez ya.
Bu sorunun cevabını bilemeyeceğiz çünkü Sanji ' ye yaptığını yapmıyor oda, biz ne yapalım.

Usta ben Sanji ve Dofflamingo ' cuyum. Ama Oda Zoro ' yu tutuyor biz ne yapalım.
Ben istemez miydim Sanji Doffy girdiği sahnede Doffy ' i yere uçursun, sonra savaşacakları sırada Law araya girsin senin gitmen lazım desin ve reis ezilmeden oradan ayrılsın. Neyse Sanji yaramı deşmeyin.
Hocam Sanji'nin ezilmesi doğal. Tel olayı çok farklı. Ki Sanji Nami tehlikedeyken büyük ihtimal olaya konsantre bile olamamıştır.Ama Dof'un seviyesi bariz üzerinde Sanji'nin.:) Law bile ne durumlara düştü. Luffy'nin ise aştığı Dof'u soktuğu halden belli oluyor.

Yonko tayfalarında amiral alacak eleman yoktur. Shanks'ın tayfa belki.
Ezik WB'nin ezik tayfası bir amiral tutamıyor. Sen gelmiş bire bir diyorsun. :S
Luffy ile karşılaşmadan hemen öncesinde BB ve tayfası en güçlü Yonkou konumunda olacaklar. :/
Serideki en iyi 3-4 meyveden birini yemezse o iş yaş ben sana söyliyimde.
Oda yedirir gerekirse o meyveyi.Öyle ya da böyle o konuma çıkaracağını düşünüyorum.

Akainu şu seride alabilecek insanoğlu sayısı çok az. Hayvan oğlu sayısı belki çıkabilir. :)

1-Dragon
2-Shanks
3-Teach( Ama sandığım seviyeye geldiyse)
4- Kaido ( Belki)

Efsaneleri saymıyorum onlar şu an güçten düşmüşlerdir.
Big Mom"ı saymamıs bile :D İleride amirallerden güçlü tonlarca adam görücez diye tahmin ediyorum.Bu mesaj burda dursun Akainuyu ezicekler :fool:

Cedric

Yok yonkoyu banko abartmışsın. İki amiral alır bi yonkoyu. Teke tekte tartışmam bile ama iki cık fazla.
Sonra eer mal Luffy Bellamy ile oyalanmasa idi Luffy'nin g4 açmasına bile gerek kalmadan alırdı Luffy ve law.
İkisi beraber mutlak üstündündür Doftan. Zaten mangaka önce Lawı salça yaptı üstüne Dofun sonra Luffy. Yani sıra ile daldı şeker çocuklar.
Tabii ki g4 tam hakimiyetle bile bi İmp için yeterli değil lakin handikapsız bi g4 yanına Law ve Drake kattık mı Kaido da iner.
Ve tek bu serie bizimkiler gelişmiyor daha Lawda gelişecek.
yoo yonkolar için 8 amiral lazım vaa mı o kadar ellerinde?
Sonra bunların tayfaları var ve her bi tayfa aşağı yukarı 2 amiral eder.(bak birde tayfa için az amiral yazdım senin için) ee ettimi sana 16 amiral hani nirdi? :D
Yok 1 yonko 1 amiral alır. 2 alamaz.(ve hiç tartışmamızda iki demedin sen 3 dedin ben 2 ile ilgili bi örnek verdiydim sadece) Ama Shiliew de alır bana göre.
Shiliewle Karasakalın farkı.
Birisi Akainu alır diğeri alamaz.
Bunları yazan sendin değil mi ? :D Sen şimdi işin içine Shiryuu'yu da dahil ettin, buradan çıkacak anlam Shiryuu bir yonkou adayıdır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık