Saçı pembe olduktan sonra, isterse Alucard'a benzesin. Yine kurtarmıyor.
Saçı pembe olduktan sonra, isterse Alucard'a benzesin. Yine kurtarmıyor.
Yaa bazı fanlar var adamı hasta ediyorlar.Bak belli bi kesime demiyorum.Zoro fanlarına Shanks fanlarına Luffy fanlarına Sanji fanlarına falan özel olarak değil bu laflarım.Bi karakter oluyor 10 numara adam tam benim seveceğim tipte bi karakter,geliyo bi hardfanı bi abartıyo bi abartıyo karakterden soğutuyor valla..Bazı hardfanlarda bilmem neye sürülecek akıl yok valla.Bugün biraz gerginsin sen sanki ?
Bahsettiğimiz kişi, mangakanın ilerde Luffy'nin karşısına çıkarmayı düşündüğü ve kendisine amiral olma hayalini verdiği kişi Coby. Sümüklü Rebecca'nın ne hayali var ? Tashigi'nin ? Kuja savaşçılarının ?Doriki yada güçle haki çok farklı kavramlar. Her haki uyandıran potansiyelli olsaydı ... Bu işin Rebeccası, Tashigisi Kuja savaşçıları vs ohooo...
Hayali ve potansiyeli olan son adamın içinden geçmişlerdi diye hatırlıyorumBahsettiğimiz kişi, mangakanın ilerde Luffy'nin karşısına çıkarmayı düşündüğü ve kendisine amiral olma hayalini verdiği kişi Coby. Sümüklü Rebecca'nın ne hayali var ? Tashigi'nin ? Kuja savaşçılarının ?
O zaman hayali ve potansiyeli olan her adama içinden geçilecek gözüyle mi bakmalıyız yani nedir ?Hayali ve potansiyeli olan son adamın içinden geçmişlerdi diye hatırlıyorum
Doğru söylüyorsun. Bir aralar bir Shanks fanı vardı ismini zikretmeyeyim şimdi. Shanks'tan soğutmuştu beni. He diyip geçeceksin onlara.Yaa bazı fanlar var adamı hasta ediyorlar.Bak belli bi kesime demiyorum.Zoro fanlarına Shanks fanlarına Luffy fanlarına Sanji fanlarına falan özel olarak değil bu laflarım.Bi karakter oluyor 10 numara adam tam benim seveceğim tipte bi karakter,geliyo bi hardfanı bi abartıyo bi abartıyo karakterden soğutuyor valla..Bazı hardfanlarda bilmem neye sürülecek akıl yok valla.
Shanks zaten yonkou belki de serideki en güçlü karakter(ihtimali var)Doğru söylüyorsun. Bir aralar bir Shanks fanı vardı ismini zikretmeyeyim şimdi. Shanks'tan soğutmuştu beni. He diyip geçeceksin onlara.
Seni kim kızdırdı.:SLuffy-Zoro eşit diyenleri cidden anlamıyorum.Ortada fol yok yumurta yok kalkmış eşit diyorlar.Eğer bişey öne sürüyorsan aksi yöndeki ifadeleride çürüteceksin :/ Mesela Carpe onlar eşit değil diyor mangadan bi sayfayı gösteriyor,Alpamis eşit değil diyor gidiyor Zoro'nun Pica'ya dediği şeyleri örnek veriyor.Sen ne diyosun Luffy Zoro eşit demekten başka?He he haki konusu derinleşince ikisi eşit olur.
Coby'i sayma.Usopp bile Coby'den iradeli.Coby hala Luffy-san Luffy-san diye dolaşıyor .H.haki açsa bile bu karakterle güçlü biri olması çok zor.Ama Usopp öyle mi adam ortalıkta kaptanım diye geziyor.Gerçekten 8 bin adamı var üstelik ilk fırsatta God oldu.Coby bunları yapabilir miydi ? Gel Luffy-san sen önden buyur derdi.Ama şimdi burada duracaksın. Coby'de k.haki açtı ama çocuğu yerden yere vuruyorsun. Nerede adalet ? Hem onda yürekte var.
İyiki kaçırmışım yoksa kafayı yerdim :/ Laf da anlatılmıyor çünkü.Daha neler vardı sen kaçırdın. Banlanıp gittiler. Shiryu diye bir eleman vardı mesela...